Sunday, October 31, 2010

taKuT..??


eRrmm...enTaH naPer seJaK duA meNjaK Ni fiKiRaN aK meLaYanG taH keMaNe..aK aSyiK fiKiRkaN peRkaRe yanG aK raSe xpaTuT aK FiKiRkan.... aKu raSe taKuT unTuK beRcinTan cinTun laGi...aK daH xdeW FiLLinG daH paSaL suMe Ni...(yeW koT)...raSe mCm daH seRiK poN aDew...peW2 poN bGi aK singLe is beTTer tHan c0upLe...HaHaHa...yanG penTing sTudY dLu..kejaR ciTe-ciTe baRu keJaR cinTe...!!!!!..>,<..


Read More

Thursday, October 28, 2010

thaNks mY FrienDs..^^


hYep koRanG...saLam baGi yanG islaM...^_^ Ri Ni aK ePpy saNgaT..keNaNgaN yG xdPt aK LuPe aN...^_^ ri Ni aK n kaWaN2 samBuT bFdaY aK n faRaH kaT kFc...beSt saNgaT...suMe Ni sbNaRnYE naK baGi keJuTaN kaT faRaH...ni suMe ranCanGan aDeq anGkaT dYe aiN FaRhaNa.. HuHu..aKhiRnYe suME beRjaLan dGn LanCaR...suMe beRjaLan meNgikuT yG teLaH diRanCaNgkaN... aK n naNg g meK keK kaT baKeRi tampiN...neK moTo jeWp aU..HaHaHa...baYanGkaNLaH mCm ne 2...=p..saMpaI jeWp kaT kFc..teNgoK2 keK yanG aK peGanG dah teRcoLEk ciKit...ngEE~~ciKit jeWp...naK waT caMne...neK moTo..HeHeHe... faRaH(manGse), aTyn, aZiaH, syiRa, eFa n aDq aTyN seMentaRe tunGgu keK saMpaI dYeoRang tunGgu aT paDaNg keRis dLu...dak faRaH(manGse) xtHu peW yG kiTeoRg ranCanG...aLaSaN aK guNe suPaYe dYe g kFc ak cKp naK samBut bFdaY aK...(paDaHaL bFdaY dYe)... aK dOk soRanG2 kaT dLm kFc...aIn n NanG tunGgu kaT LuaR..naK buaT keJutaN kaT FaraH(manGse)..saMpaI jeW dYeoRaNg pew g aN...duDuk aR..kePenaTaN beRjaLan..HaHaHa...tiMe nI la aiN n nanG maSuk samBiL baWak keK daK faRaH(manGse)..faRaH(manGsE) peW laGi..teRkeJut giLe...beRuBaH muKE dYe...HaHaHa... peW2 pOn meManG beSt aR tDi...dak2 ni deW pLaN naK baLinG tePunG..taPi xjaDi..yewLa..kaNg xpaSaL2 kFc 2 peNuh nGaN tePunG...taPi dYeOrg deW plaN laIn laK...dYeoRg guNe cRim keK yanG leBih 2 coLek kaT muKe aK n faRaH..peW..muLe2 elaK2 aR..laMe2 keNe gaK..HaHaHa... sO...kaT baWaH ni deW La ciKit piC yanG aK seMpaT tanGkaP...n seMpaT aR aK eDit ciKit seBeLum aK upLoaD aN..heee..aKhiR kaTe aK sYg kaT koRaNG..koRaNg LaH kaWaN teRbaEk aK..aK xpeNaH saMbuT bFdaY seMeRiaH iNi nGn kaWaN2 waLaUpuN aK tuMpaNg...tHaNks a LoT koRaNg...^_^


Read More

Tuesday, October 26, 2010

ePpy bFdaY to Me...!!!


23 hYeP aLL...n saLaM baGi Yg isLam..HuHuHu... rI nI aK ePpy saNgaT...taRiKh haRi Ni haRi Yg paLinG beRmaKne baGi aK..sBb... Ri Ni bFdaY aK....HuHuHu...yanG keW 17taHun...(muDe g)...HeHeHe... 9 aK xtHu keNaPe bFdaY aK taHun ni aK haPpy saNgaT... sBeLum ni aK raSe mCm xDew peW2 nGn bFdaY aK... mYb seBaB taHun ni rMaI yG wiSh bfDaY aK... teRuTaMenYe mY faMiLy n mY FrienDs... puKuL 12aM maLam tDi...aK tunGgu2 sapeW yG aKan wiSh bFdaY aK duLu... hee..Lom seMpaT puKuL 12aM..mY bFF faRaH daH wiSh duLu..kiRe dYe La oRg peRtaMe wiSh aK...xDew aR aWaL sanGat dYE wiSh...aDeW La dLm 5mnT awL...bDw ThaNks faRaH...tHe seConD peRsoN wiSh mY bFdaY iS ma FrienDs NieSa...dYe poN wiSh aK aWaL 5mNt...bDw ThaNks NieSa..HuHu...n tHe tHiRd peRsoN iS aLsO mY FrienDs aTyN...dYe wiSh leBiH kuRanG puKuL 12.07aM...HeHeHe...Ok LaH 2...xdEw aR LaMbaT oR cePaT sanGaT..bDw tHanKs aTyn...aK cYg koRanG.... kaT keLaS sianG taDi,,,suMe kaWan2 kaT keLas nYaNyi aN laGu haPpy bFdaY toK aK...aK teRhaRu sanGaT...taPi seB baEk xsaMpai kuaR aiR maTe...HeHeHE baLiK seKoLaH tDi aK n YaNa teRus g TaMpiN g oRdeR kEk tOk haRi KhaMiS Ni... caNteK aU keK yanG kiTeoRg oRdeR...taPi yanG paSti seDaP...HeHEHe.... dLm maSe yG saME yaNa poN beLi sePoTonG keK sBg haDiaH bFdaY aK...so sWeeeT..huhu...tHanKs YaNa...cYg koo... peTaNg tdi baLik jeW aK dRi g keDaI kEk...aK teRus on9... wOw...huuu..aGak tiDaK kuSanGke2....rMai yG wiSh aK kaT FB...kaT taGged pOn aDeW gaK....aDeW gaK oRanG yaNg naK wisH aK...tHanKs suMe yG wiSh aK...aK cYg koRanG cuMe... sKuNk ni aK meNunGgu wiSh daRi sEsEoRg yG peRnaH aK sYg....taPi sKunK dYe juSt kaWan aK...saMpaI sKunK dYE xwiSh aK laGi...enTaH2 dYE daH luPe bFdaY aK...eERmm..iTs owKEh...aK xkeSaH suME 2..dYE wiSh keW x daH xDeW maKne bgi aK...heHE... k LaH...aK xhaRaP aN haDiaH(kaLo naK baGi LEh gaK)..HaHa taPi yG aK haRaP aN doA keJaYaN aK yg baKaL meK sPm xLaMe laGi...HuHuHU.., aKhiR kaTE daRi aK tiMe kaCeH paDe saPew yG wiSh bFdaY aK..aK snGat haRgaI suMe 2...k..deedAA..!!..(^_^)


Read More

Monday, October 25, 2010

keMbaLi seDia kaLa..!!


fuhhHh..aLhaMduLiLLaH... sHouTboX aK daH jaDi maCaM seDia kaLa... seMaLaM cuaK giLe..HaHaHa biaR jeW La sHouTboX aK 2 mCm 2 jeW.. kanG kaLo 2Ka laGi...LeN LaK jaDi... yG sKunK ni poN kiRe oK LaH... jaNji kaWaN2 LeH tinGgaL aN peSaNan dYeoRg... seNaNg toK aK jejaKi t..heHeHe.. k LaH...saMpai cNi jeW yG aK dPt huRaiKaN... HuHuHu..juMpe G t K..dEdaa!!!


Read More

Sunday, October 24, 2010

HeaDeR baRu...huhu..!!


hYeP koRanG..n saLaM baGi Yg isLaM...nGee~~ Ri Ni nGaN raSminYe aK daH 2Ka heaDeR bLoG aK yG baRu.. heeEE..siMpLe jeW... bDaK baRu bLaJaR buaT heaDeR senDiri pKai aDoBe pHoTosHoP... dLu inGaT aN sUsaH...taPi biLe daH cuBe seNdiRi seNaNg gaK La... baGi saPEw Yg Lom tRy...siLE La cuBE...HeHe kaT aTaS ni LaH heaDeR yG aK caKaP aN Ni... Hee..


Read More

Saturday, October 23, 2010

meLake maJu 2010..^^


hYeP koRanG...saLaM baGI yG iSLaM..^^ ri Ni mU konGsi enTry paSaL "meLaKe maJu 2010".. haAAa..saPew kaT cNi aNaK jaTi meLaKe??(saYeW La oRg 2)..hehe sKunK meLaKe daH maJu au...(banGga nYe)..hehe ri raBU ri 2 beRsaMaaN 20/10/2010(canTeK puNye 6Be)..deW peRaSmiaN meLaKE maJu yG di aDaKan dI sTaDium HanG jeBaT... aK xkeSemPaTan naK g...tP naK g..(caMne 2)..hehe sKunK baNyaK peRubaHan yG daH beRLaKu kaT meLaKe ni... laGi poN meLaKe ni aN banDaR beRseJaRaH.. so saY taHniaH kePaDe neGeRi meLaKe keRaNa haSrat unTuk meNgGaPai imPiaN "meLakE maJu 2010" teLah teRcaPai...(^_^).. ~banGuNan meRah yanG meNjaDi raMai taRikaN peLanConG~ ~meNaRe taMinG saRi~ ~eYe oN meLaKe leBiH inDaH paDe waKtu maLaM~


Read More

Friday, October 22, 2010

ko inGaT aK ni aPew haa???


aRgggHH...geRaMnYe..."ko" inGaT aK ni peW haa..tunGguL kaYu..tunGgu ko rePLy mCg beRjaM2...kaLo xnaK mcg cKp La.. aK paLinG panTanG dGn oRg mCm ni.. aK xsuKe tunGgu laMe2... haNye naK menGhaDaP foN tOk tunGgu mCg maSok meMaNg buKaN hoBi aK oK.. kaLo seBuSy ne poN bG la tHu..xYaH aK naK ganGgu "Ko" buaT keJe 2...ko inGaT aK ni teRheGeh2 maU mcG nGn ko..soRy eRkk... LeN kaLi jnGn haRaP aK naK mcG naN ko...buaT saKit haTi jeWp...!!!!!!!!!!


Read More

Monday, October 18, 2010

aWk..cYunK sYe x??...


viDeo ni aMaT beRmakNe baGi aK... aK buaT senDiRi aU...heee tp xtHu La bG koRanG biSe2 jeWp... peW2 poN sLaMaT meNoNtoN...^^
video biLe koRanG daH haBis teNgOk... kaLo raJen La aN..bG La seDiKit koMen... heheHEHE..bDw tHaNks kPd saPew yG daH tenGok viDeo ni...


Read More

Sunday, October 17, 2010

aNgiN beToL aK..!!!!!


eRmm....sKunK ni muSim bLoCk oRg kaT FB keW haa??... aK benGanG giLe.. sBb aK jaDi manGse keNe bLocK... taPi..oRg fiRsT yG bLocK aK ni kaWaN baEk aK duLu..(yeW keW).. xDeW aNgiN xDeW riBut tBe2 dYe bLocK aK.. aK seDaE dYe bLocK aK pOn sBb aK naK buKa pRofiLe dYE xbLh... aK xpuaS haTi aK buKa proFiLE dYE pKaI aKaUn oRg laIn... boLEh puLaK buKak... daRi c2 aK seDaR yG aK daH keNe bLocK.. aK peWw g... muLe aR rasE BErApI.... aK xpuaS haTi laGi aK tnYE kaWaN aK yG leN...(kaWan seKaLas) aK taNye aR dYEoRg poN keNe bLocK gaK keW??.. aDew yG keNe bLocK n aDew yG keNe reMove... suMe daK maLaY poMpuaN keLas aK dYE reMove n bLocK... peehhh...ni meManG anGin aK... kaT skoLah tunJuk baEk koNon...namPak aK nan kaWaN aK waT2 seNyum ar 2... p lah...aK xsaNgKE beToL...muLai haRi Ni kaLo aK teRseRemPaK nGn ko jnGn haRaP aK nak seNyum ko..panDang poN aK xNak...


Read More

Wednesday, October 6, 2010

!!...peSaNan buaT si Dia..!!


..hYep koRanG...saLam baGi yG isLam..heHE... ...daH laME aK xUpdaTe bLoG kesaYanGan aK ni... ..buKaN peW..buSy meManJanG... ...sbB kaLi ni fRee... ...sO,,boLeh la uPdaTE bLog aK ni... ...kaLi ni aK maU konGsi saTu viDeO... ...viDeO ni aGak meNyenTuh haTi... ..n koRanG paTuT meLihaT viDeO ni... ...kaLo koRanG naK taU viDeO ni tenTanG aPew... ..tenGok LaH... video aPew maCaM??..beSt x viDeO ni... paS koRanG tenGok viDeO ni...peW koRanG raSe..??.. eRmm...baGi peNdaPat aK La anN... "seSunGguHnYe ciNte peRtaMe kiTe aDaLah ciNte kePaDa ALLAH SWT" "cinTe keDua kiTe ciNte kePaDa paRa RASUL n paRa NABI" daN "ciNte keTiGa kiTe baRuLah kePaDe maNuSia" "seSunGguhNye ciNte kePaDe ALLAH SWT aDaLaH ciNte aGunG kiTe" ...n... "seKiRenYe aK jaTuH ciNte,,maKa jaTuHkaN LaH ciNtE kU kePaDe seSeoRg yG meLaBuHkaN ciNtenYa kePaDa MU" ♥♥ so..saPeW2 yG seDanG beRciNte...peSaN LaH paSanGan koRanG...inGaT.."daHuLukaN ALLAH SWT keRaNa diSiTu aDeW syUga"


Read More