Monday, November 15, 2010

beRcuMbuaN di teMpaT aWaM..!!!


hYep n saLaM koRanG....kaLi Ni aK naK sHaRe n minTa peNdaPaT koRanG paSaL viDeO kaT baWaH ni...peW2 poN koRanG teNgOk dLu K... video Haaaaa....aPew mCm..??..daH teNgoK...??..peW penDapaT koRanG..??..menGgeLeng kePaLe aK tenGok muLe2..meManG xThu maLu boY n girL 2...kaLo yeW poN naK beRcumBuaN,, g La kaT teMpaT yG xDeW oRg naMpaK...ni kaT teMpaT aWaM..paLinG xLeh bLa aN girL 2 meRaYu2 kaT boY 2 saMpaI meNanGis teReSaK2...peHH...meNyiRaP aK tnGoK..seB beK bKn dPn maTe aK..kaLO x meMang daH keNe baLinG nGaN kaSut....=,=


Read More

Sunday, November 14, 2010

peSaNan teRakHiR sbLm eXam!!!


23 hye n saLaM koRanG...fuuHH...eXaM daH deKaT ni...cuaK poN aDeW ni...taPi xdeW raSe mCm naK eXaM poN...raSe caM biSe...HeeHee... bDw aK haRaP aK dPt jaWaB soaLaN nGn teNanG n muDaH meNgiNgaTi aPew yG teLaH aK blaJa 2 taHuN ni... sbLuM 2..aK aDew beBeRaPe peSaNaN baK baGi paDe saPew2 yG aKan meNduDuKi eXaM.... baNyaK2 Lah beRdoA suPaYe ALLAH SWT peRmuDaHkaN uRusaN kiTe uTk menJaWaB soaLaN... biLe menJaWaB 2 cuBe TePaTi maSe Yg diTeTaPkaN...suPaYe kiTe tDk teRbuRu2 biLa menJawaB.... daN biLE naK meNanDe oR meNuLis jaWaPan 2 jnGn teRbuRu2...jNgaN meN heNtam jeW jaWaPaN...piLiH jaWaPan yG koRanG raSe 2 beTuL.. koRanG poN janGan tdoW keTiKa eXam bLm haBis LaGi...waLaUpoN daH siaP koRanG boLeh seMaK jaWaPn koRang..ne La taU deW teRsaLaH tanDe keW... yaNg ni paLiNg peNtiNg...koRanG jaNgaNLaH aDew niAt maHU meNiRu jaWaPan kaWaN koRanG....kaLo koRanG teRtanGkaP aKibaT meNiRu haBiS La koRanG..koRanG xKan dPT jaWaB eXaM yG seTeRusNye... so...iTu jeWp La peSaNan aK...peSaNan ni buKaN toK koRanG jeW buT toK aK juGak...HeHee...k LaH..akHiR kaTe "gUd LuCk 4 tHe eXaM" xkiRe eXaM peW pOn...kiTe suDah cuBe seDaYe uPaYe cuME ALLAH SWT saJEw yg tenTu aN toK kiTE...


Read More

Friday, November 12, 2010

sPm aRounD tHe coNner..!!


23
hYe suMe n saLaM baGi yG musLiM...koRanG pe kaBa??..siHaT...??...daH LaMe giLe x uPdaTe ni bLoG...yew aR buSy giLe...HeHeHe...buKaN buSy waT benDe laIn...buT buSy nGaN peRsiaPan menGhaDaPi tHe reaL SPM paPer...HuHuHu... 23hb 11 ni eXaM daH muLe...waHHH...daH deKaT snGt 2...kaLo toLaK maKan, tiDuR, oN9 n bnYk g tinGgaL 3 haRi jeWp..HaHaHa...aK xraSe mCm naK eXaM...raSe biSe jeWp...HeHeHe..peW2 poN keNe reaDy gaK... wehh koRanG,,oLeH seBaB eXaM daH deKaT snGt ni...aK naK g tHU aK xpaT aR uPdaTE bLog aK dLm maSe LeBiH kuRanG 1 buLaN ni koT...paHaM2 La an...HeHeHe..peW2 poN paSt eXaM coMpoM aK aKaN upDaTe..HuHuHu sO,,,koRanG yG saPew2 jenGoK bLOG aK siLe2 La tinGgaL aN peSaNaN K...oR LinK koRanG..seNanG toK aK jeJaK naNti... k LaH koRanG....saMpaI cNi jeWP enTry aK kaLi ni..haRaP beRjuMpe keMbaLi diLaIN enTry...maApkaN La aK kaLO deW kaSaR2 baHaSe..doA kaN aK buaT yG teRbaIk k 4 SPM Ni...thaNks...BuBye...!!!!!!!!!!!!!!!...cYg koRanG...!!!..


Read More

Wednesday, November 3, 2010

bDaK zaMaN sKunK..


23
hai suMe n saLaM baGi yanG isLaM....maLaM ni aK maU ciTe paSaL 1 toPic..."buDaK zaMaN skUnk rMaI yanG daH kuRanG aJaR aN????..." iSShhh...beNganG beToL aK diBuaTnYe....naPew La buDaK zaMaN skUnk ni maKin teRuK peRanGaI dyEoRanG...???..teRuTaMe buDi baHaSe dYeoRg...maNe g buDi baHaSe dYeoRg??...aDeW yanG ok..taPi yaNg x oK 2 La..maKin xdEw soPaN... aK caKaP ni seBaB aDeW La baPeW2 oRg bDaK ni koMen2 aK kaT FB guNe baHaSe "baEk puNye"....muLuT xreTi naK taPis keW haa??...beRaDaB La siKiT...leBiH2 laGi kaLo giRLs...kaLo kiTe aDeW waT saLaH 2 LaEn La kaLo naK caKaP kuRanG aJaR oR maRaH2 oR kuTuK2...taPi Ni oRG yanG x diKenaLi tBe2 kuTuK2 oRg..sinDir2 oRg...xDeW ainGin xDeW riBut tBe2 jeWp...enTah daRi maNE dTg bDak 2 poN aK xThu...daRi pLaNeT pLoTo koT.... 15 meNyiRap giLe aK diBuaTnYe....kaLo aKu baGi naSiHaT oR wHat dYe caKaP aK ni baJeT baEk koNon...oRg teGuR saLah...xteGuR saLah...seNanG ciTe xYaH aR teGUr daK mCm ni...buaT taMbaH saKiT haTi aDeW La...mCm Ne La naK uBaH daK2 CaMni..aK haRaP daK caMni aK beRubah La... 13


Read More

Monday, November 1, 2010

aK keSaL sanGaT..!!


aK keSaL saNgaT aTas suMe yanG berLaKu seMaLam...aK meManG xsanGke aDeW gaK oRg sanGgup cKp nGn aK mCm 2... dYe oRanG peRtaMe yanG beRcakaP nGaN aK deNgaN tenGkinG2 aK..aDeWkaH aK nI teMpaT naK lePaS aN maRaH n gEraM dYe..??...paTuT keW aK jaDi manGse kPd suMe ni...??..peW saLaH aK...??... aK aDeW peRaSaaN taU x???...seDanGkaN biNaTanG poN aDeW peRaSaaN ni kaN maNusia...leBiH2 laGi cKp kaT peReMpuaN mCm 2...peReMpuaN ni muDaH teRaSe n keCiL haTi taU x... pLeaSe aR...kaLo haTi peRempuaN daH terLuKe meManG suSaH unTuK dipuJuK...buaT aR seRiBu caRe poN kaLo haTi seoRang peReMpuaN 2 daH saKit mCm aK raSe skunK meManG suSaH unTuK di maaf kaN....MeMaaFkaN munGkiN boLeh..taPi unTuK meLuPekaN aPew yG dYe daH buaT x seMuDaH iTu...


Read More