Saturday, September 6, 2014

Lagsane Daging


Seperti biasa, setiap awal atau akhir bulan MESTI balik Melaka. Nak balik every week, tak berkesempatan. Mana taknya, Ahad pun kerja. Kalau tak kerja pun, siapkan tempahan customer.

Mahu dipendekkan cerita, balik minggu lepas rajin nak cuba resepi or menu baru. Sampai terus ajak ibu ayah pergi beli bahan. Kuikui, lama tak shopping dengan ibu ayah, rindu kau. Haha


Inilah hasilnya, Lagsana Daging

Ayah ibu tengok aku masak kat dapur pelik semacam. Mula-mula menumis, lepas tu bakar pula. Nasib menjadi. Haha.

Lepas ni nak cuba resepi apa pula ye? Hikhik 

4 comments:

siti zawiah said...

alahaii.sedapnya

Kathy R'bain said...

sedap..suka makan an ala western dan chinees food..
hehhehe

Nurul Aini said...

Wah..sedapnya..nak resepi boleh? hehehe.

Ezad Skytech said...

wahhh...nampak sedap tu...nyum nyum..:D