Tuesday, September 27, 2016

Eats And Treats Bakery


Assalamualaikum.

Alhamdulillah. Selain menceburi dalam bidang perniagaan craft dan fotografi, baru-baru ini dengan beraninya diri ini telah menceburkan diri dalam bidang baru iaitu bakery.



Eats And Treats Bakery nama diberi.
Orang kuat disebalik Eats And Treats Bakery adalah terdiri daripada 4 orang iaitu aku sendiri, ibu, ayah dan dia. Heee. Thanks awak sebab pilihkan nama ni. 





Eats And Treats Bakery lebih fokus menerima tempahan Kek Brownies dan Congor Bar. InsyaAllah kami akan pelbagaikan lagi jenis kek yang sedap dan menyelerakan. Stay tune oke! Hehehe 

Kami base on Alor Gajah, Melaka. Mereka yang tempah boleh direct pick up di rumah atau kami boleh delivery pada anda. Mudah dan lebih cepat bukan?  Tetapi buat masa ini kami hanya menerima tempahan pada hujung minggu sahaja.

Untuk tahu update terkini daripada kami, bolehlah follow akaun Instagram kami seperti di bawah 

Jom support Eats And Treats Bakery 


7 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

good luck dik..

YieN said...

Wahhh terliurnya tengok :)

Jamil Hashim said...

https://belogs.blogspot.my/ singgah dari Segmen Nak URL Blog #26

Mia Liana said...

wahhh... sedapnya...

pssttt.. Terima kasih sudi join Segmen Nak URL Blog #26

Senarai peserta telah di update di http://www.mialiana.com/2016/10/senarai-url-blog-26.html

- Mia Liana -

Cikgu Norazimah said...

Wah, nmpk sdp je brownies tu 😉

Mar Mansor said...

semoga terus maju jaya

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Sedap nyerrr browniesss tuuuu ...