Saturday, September 28, 2013

Alhamdulillah, Terima Kasih Nuffnang




Alhamdulillah, Nuffnang masih lagi bermurah hati memberi aku CPUV. Bukan satu tetapi 5 CPUV. Itu dikira banyak oke. Hee

Agak terkejut sebenarnya bila melihat CPUV yang sedang "On Going" sekali 5 ini muncul. Kalau nak ikutkan aktifnya aku berbloging ini, memang ke laut la jawabnya.

Campaign kali ini ialah, 

Escape -Tester
Ford MCA Launch (SEPT)
 Nescafe Cars - People Pow...
 SENHENG / SEN Q - Plant A...
 KL SOGO TRENDSETTER ONLIN...

 . Ini juga merupakan campaign terbaru selepas cashout dibuat 15 Sept 2013 yang lalu. Tiada la banyak mana, tetapi cukuplah untuk tampung topap handphone sebulan. Hikhik


Ramai orang kata nak cashout payment tunggu hujan bulan. Tangan ni menggatal nak cashout awal sangat. Hee. Agak-agak berapa lama ye nak tunggu? 


9 comments:

Nao Mei said...

Alhamdulillah untungnya adik :)

Anis Athia said...

Tahniah :) keep on blogging ^_^

Nao Mei said...

klik iklan nuffnang sayang :)

piqa da bajitos said...

best best !

nuyui a.k.a miss YUI said...

tahniah dik..byk tu..

Yumida Huda said...

alhamdulillah
tahniah
rezeki nuffnang kasi tu

diorg slalu proses sebulan klo sis status gliteratti
means cheque tu akan dtg dlm tempoh sebulan. yumida pun masih menunggu cheque ni..hehe..nak beli gadget idaman: tablet

Kathy Rbain said...

seronoknyer...akak tak merasa lagi...

Invisible Me said...

Dah dapat merasa duit dari nuffnang lah nanti. Hehe :)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

tahniah dik
alhamdulillah rezeki