Thursday, May 29, 2014

Rindu Nak Bercraft





Bila tengok orang lain sakan bercraft, diri jadi teringin nak aktif bercraft semula.


Kesibukkan kerja antara sebab utama diri tidak seaktif dahulu. Kalau tidak, masa belajar dulu, pantang ada masa free, ada sahaja benda yang nak dibuat. Idea mencurah-curah keluar. Hanya hendah tidak buat sahaja.


Now, kelengkapan menjahit serta bahan-bahan semua sudah lengkap. Dalam beberapa hari lagi, bolehlah tempahan dibuka semula. Akan diupdate beberapa design terbaru yang comel double cute. Hehe

Hope pelanggan masih setia menunggu. 

P/s: InsyaAllah gaji bulan ni, nak beli satu meja khas untuk menjahit. Payah sebenarnya kalau menjahit beralih tempat. Nanti habis bertaburan semuanya. Haha.

6 comments:

Hafiza AizZawa said...

comel2.. Fiza boleh buat tp ssh nak wat yg comel mcm eka buat..

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

Comel tengok craft2 ni semua. Ena memang tabik orang yang reti jahit benda ni semua. Mohon ajar ena eka. Sob!

nuyui a.k.a miss YUI said...

hihi.

akk buat ikut order je..hihi

Ibnu Ramli said...

wahh comel2 belaka.. ni untuk jual ke buat suka2?

Kathy R'bain said...

sis ni kretaif la..meja khas u7ntuk menjahit?ada jual ke dik?nak cari kat mana eh?

Azhafizah Md Nor said...

comel comel semuanya..good job! hope dapat beli meja baru nanti ye