Sunday, June 1, 2014

Bilik Jahit Impian




Bagi seorang crafter, mesti akan ada impian untuk mempunyai bilik menjahit sendiri. Bestnya kalau ada bilik menjahit seperti gambar di atas. Decoration yang cantik serta kemas dan bersih.

Enviroment bilik menjahit memainkan peranan penting untuk memulakan menjahit. Cuba bilik serabut, mood nak menjahit terus hilang. Nak cari ini, itu yang jumpa. Haa, tak ke serabut?



Alangkah senangnya kalau ada almari seperti itu. Tidak memerlukan banyak ruang di dalam bilik. Mesin jahit juga tersusun rapi.


Dengan dilengkapi almari satu lagi yang dipenuhi pelbagai jenis dan corak kain. Memudahkan untuk mencari kain nanti.


Sungguh lengkap dan cantik semuanya. Bahagianya rasa apabila mempunyai bilik jahit selengkap dan secantik ini. Idea dan mood nak menjahit akan sentiasa datang. Hehe

Impian mana tahu one day akan jadi kenyataan. Aminn 

6 comments:

Farrah MF said...

Salam kenal. Akak memang harap boleh dapat bilik macam ni. Memang xkan keluar biliklah...bersarang dalam tu ;)

fyna said...

alololo.... comel je bilik tue.

Ija Rased said...

bestnya,,almari tu boleh upahkan capenter kan..

nuyui a.k.a miss YUI said...

kalau dpt gitu mmg best!

Jie Susanos said...

cool je org yg minat mjahit ni..moga suatu hari nti jadi kyataan..

Ezad Skytech said...

senang je nak simpan mesin jahit kalau macam ni kan...hee