Wednesday, September 23, 2015

Balik Kampung Atau Pindah Rumah?


Assalamualaikum.

Hari ini kerja. Jadinya nanti lepas kerja terus gerak balik Melaka. Barang-barang semua sudah siap pack pagi tadi. Pagi tadi ok! Hahaha ><


Haa, amek kau! Penuh seat belakang dengan barang itu ini. Sure orang tengok mesti fikir macam orang nak pindah rumah. Hahaha. Bawah dan atas seat semua penuh dah. Kalau nak cari barang, sure kena punggah semua balik. 

Barang untuk guna balik raya tak banyak mana pun. Satu beg camera, satu beg laptop dan satu beg baju. Eh, macam banyak je. Hahaha. Yang korang tengok banyak tu barang craft semuanya. Mana tak penuh seat belakang, 4 kg kapas fiber dah separuh seat. hahaha

Okelah. Hakak nak siapkan kerja dulu. Siap awal, minta balik awal. Takut jalan sesak je kalau lambat-lambat balik ni. Maklumlah esok raya. Hehehe

P/s: Selain balik beraya, ada projek lain sebenarnya balik ni. Hehe. Nanti later hakak update 



2 comments:

Lissa LaLissa said...

betul-betul macam mau pindah rumah. haha Salam Aidiladha :)

Amanina Mads said...

memang dh macam org lari rumah.. hehehe