Monday, June 18, 2012

Haii You Alls!!



Hai! Comel tak saye? :)

Hai hai hai you alls.... *suare sengau-sengau* HAHA

Haa, rindu kite tak?? Eh, silap-silap. Rindu dengan entry kite tak?? *Sejak bile gune perkataan KITE nie* Eheem eheem *tukar panggilan* Haa, rindu tak akan entry-entry aku yang tak seberapa nie?? Tak rindu? Ok FINE! Merajuk 5 saat!

1.....
2.........
3..............
4.....................
5..............................

Ok, dah! HAHA.. Teserlah KESENGALAN di situ. 

Sebelum aku mulakan entry aku kali ini yang mungkin agak panjang lebar, *sudah lama tak update, banyak idea nak dicurahkan nie.. Hekhek* aku mohon maaf kerana kehadiran anda anda semua ke blog ini dengan mengharapkan dapat membaca entry baru dari aku tidak kesampaian. Maaf ye.. HEE.. 

Kenapa tak berupdate sampai "DUA MINGGU"?
 Pada minggu pertama, busy dengan kemas barang itu ini. Ialah, nak balik hostel la katakan. Istilah " dah macam pindah rumah " selalu digunakan apabila nak masuk and keluar hostel. Haishh
 Pada minggu kedua pula, busy dengan persiapan nak pergi SMArT CAMP @Kluang, Johor. Anjuran UTM KL. 

Haa, busykan busykan.. Tapi buat masa sekarang nie tak busy lagi. BUAT MASA SEKARANG LA.. Hee.. 

Walaupun blog lengang dengan entry entry baru dari aku, masih ada lagi para pembaca setia yang sudi singgah ke blog aku. *TERHARU* Sampaikan ada yang menanyakan "hey3 kamo kemana?". Haa, nampak tak permainannya di situ? Hekhek

Okelah. Akhir kata, InsyaAllah, lepas nie aku akan cuba luangkan masa untuk update blog kesayangan aku nie.. Hee.. Sayang yang teramat tau! Kesian dia diabaikan oleh tuannya.. 

P/s: Terima kasih ye kepada mereke yang masih setia bersama blog Bila Jari Mula Menaip.Acehh cehh.. HIHI. 

Minta tolong klik sini boleh? Tq ;)


2 comments:

deno said...

update hari2 boleh deno datang hari2... hehe.. insyaallah kalau tak busy deno datang... :)

hairy said...

haha..! xpe klo ade msa nnti update...sya sntiasa msuk sini...