Tuesday, December 1, 2015

Diet Atkins Hari Pertama Fasa 1


Assalamualaikum.


Sebelum ni asyik baca post orang diet atkins. Sampai part orang tunjuk gambar sebelum dan selepas atkins, wahh timbul rasa bersemangat nak ikut diet atkins ni. Jadinya hari ini bersamaan 1hb Desember, bermulalah diet atkins untuk fasa pertama. Yehaa. Heee

Sebelum ni diet tu memang diet. Tapi ikut sendiri punya diet. Kira takda rules seketat diet atkins ni. Hahaha. Hari ni decide untuk mulakan diet atkins yang betul. Means ikut peraturan yang betul.




So hari ini hakak mulakan breakfast dengan telur rebus dan salad. Manakala untuk tengah hari pula, ayam goreng kunyit dan salad. Nasiblah diri ni penggemar sayur salad. So nak makan mentah-mentah macam tu je, no hal la. Hahaha

Hopefully dapat follow rules diet atkins yang betul sampai dapat hasil yang diidamkan. InsyaAllah.


5 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

good luck dik!

Dayana Zahari said...

Wow, bagusnya, strong determination ni kalau nak diet mcm ni! huhu

Lin Azlina said...

dulu ada buat jugak...tp kejap sgt....xkuat menahan nafsu

Lady Of ZFA said...

ain pun dalam proses nak kuruskan bdan.hehehhe.

Theexotic Bengal said...

Gud Luck :)