Wednesday, August 16, 2017

Cinta Tesco Farhan & Syafikah


Assalamualaikum.

Well, setiap orang pasti akan ada cerita cinta sendirikan? Lagi cantik dan manis bila kita abadikan cerita cinta itu dalam suatu bentuk yang membuatkan kita dan pasangan ingat sampai bila-bila.


Suatu kelainan daripada pasangan pengantin dua mempelai untuk job minggu ini, iaitu Farhan dan Syafikah.  Pasangan ini memilih untuk shoot outdoor di Pasaraya Tesco Bahau, Negeri Sembilan. Ini bukan idea daripada aku yang merupakan photographer official mereka tetapi idea asal daripada pasangan ini sendiri.

Katanya perkenalan mereka bermula di sini. Bekerja di bawah satu bumbung, siapa sangka jodohnya juga di bawah satu bumbung yang sama. Sweet dan sportingkan mereka. Hehehe








Untuk gambar pengantin yang selebihnya, boleh lihat di Page FB : Ekatikah Photography . 

Sebarang pertanyaan boleh terus menghubungi:





11 comments:

anaZarin Channel said...

Memang rare..tiap kali masuk tesco pasti teringat moment indah nie

Nurzakiah Hanum said...

wow sweetnya abadikan kenangan pertemuan

MaMa Chantique said...

woww...sweetnya...tesco ehh..mesti masa photoshoot tu ramai yang terpinga² pengantin masuk tesco haa...


Jom baca pengalaman Puan Aya berusaha naikkan HB pada minggu ke34 kehamilan,selepas ngeri di ugut akan di suntik iron

SITI AWADAH said...

Wahh lain daripda yg lain ni :D

Nurul Faiz said...

Pengantin sporting

Nona Qiyah said...

Ok, unik jugak ni...kenangan...rupanya mak bapak dulu kenal kat Tescooo, hehehe

Azura Aziz said...

wow, mesti glamor TESCO masa ni kan hehe..

Raihana Abdul Aziz said...

kreatif.. dan romantik at the same time..
gamba pun cantikk 😊

شركة ضي الرحمن said...

شركة عزل اسطح بالجبيل

anamizu said...

kalau mrs photographer yg shoot, dlm tesco pon merecik! hehe

Adil Musa said...

Tahniah untuk pengantin.. comei jer gambar... moga berbahagia ke anak cucu