Sunday, February 11, 2018

Demam Sales "Beauty Days" Guardian


Assalamualaikum.


Demam Sales "Beauty Days" di Guardian telah mengheret aku untuk borong macam-macam barang kosmetik. Hahaha. Bajet macam rajin make up, padahal kalau keluar date dengan suami pun hanya pakai lipstik dan bedak je. Hahaha

Sekali sekala nak reward diri sendiri apa salahnyakan. Guna duit hasil penat lelah kerja kita, akan rasa lebih berharga tau. Kalau nak buang sesuatu tu, mesti fikir 1001 kali. Kalau hilang barang tu, mahu naik hantu cari merata. Sayang wehhh. Hahaha

Niat beli semua ni kononnya nak pakai sampai masa raya nanti. Kot la masa tu nak melaram. Kalau takde mood, tak sentuh juga semua tu. Hahaha. Raya pertama bersama suamikan. Mestilah nak melaram lebih. Hihihi

Sales berlangusng daripada 8 Feb hingga 11 Feb. Esok last day Sales. Siapa yang belum pergi borong tu, silalah pergi cepat ye. Last day ni barang banyak dah habis. Tadi pergi pun dah macam ikan sardin dalam tin padat dia. Hahaha. 

P/s: Nasib suami boleh tunggu 45 minit. Tapi lepas tu kena belanja dia makan la. Hahaha





7 comments:

AinAthirah Anuar said...

Hahah harini watsons pulak sis.
😂😂 50% off

Tasha Aqisha said...

wah.. sempat jugak memborong.. Rugi kan kalau tak grab masa promo ni..

sHaRiNa eLyaNa said...

bestnya, sha duk umah ja..kena pening2 plus loya pregnant huuuu..lama xkuar ni

Nadratul Syazwana said...

Walaupun niat asal taknak beli apape, tapi mesti ada terbeli jugak sikit kan? Hahah.

Hafiza AizZawa said...

wanita dgn alat make up mana boleh dipisahkan.. paling tidak pun mst nk pakai sikit bedak.. letak lipstik sikit.. kan..

Mia Liana said...

pantang mia kalau ada sale... tak sedar2 nanti terjebak... hihihi

Cik Tie said...

Hehe..setakat ini masih mampu bertahan tengok sale la. Esok-esok tak tahu la