Saturday, September 10, 2011

Sabtu Yang Memboringkan --'

^_______________^


Owkey..hari nie hari sabtu bersamaan dengan 10 Sep 2011..yaa, hari yang paling aku tak gemar kalau aku kat kolej nie..hari yang paling memboringkan kat sinie...arghhh...bosan bosan and bosan...rutin harian aku pada hari rabu kat sini ofcause ar tido, online, main game...and kalau adew mood stdy sikit-sikit...haha...Ikutkan hati nak jew hangout kt Wangsa Walk kew, Times Square kew or KLCC kew an..tapi duet tak tarak macam mana mau hangout...--' kalau breakfast aku untuk pagi **dah tengah hari pon...haha sabtu nie simple ajew, conflak susu..kalau boleh bertahan itu untuk makan tengah hari sekali..**kalau cukup..haha.. Nasib baek ar classmate aku tidur dengan aku..tak dew la boring sangat..adew la kawan nak memekak kat bilik aku nie..haha..roommate aku balik rumah...untunglah rumah dekat..**seremban jew kot..hehe.. Ini baru aktiviti aku untuk pagi and tengah hari, belum petang and malam lagi... --'

P/s: Thanks to Syuhada Hashim, Kiera Rahman and Dinie Syahirah coz memeriahkan bilik aku untuk tiap-tiap  hari..haha.. :D

2 comments:

Miss Nadya said...

bosan??jom ikut nad pergi kenduri..:)

new entry :: Cik Anon Komen Muka Nad ツ

^^eKaTiKaH^^ said...

@nadya:..huhu..kenduri apew tu? :p