Friday, March 23, 2012

Last Payyperr :D




Hai semua.. Salam Jumaat

Firts of all, nak ucapkan tahniah kepada adik-adik batch 94 kerana telah berjaya mendapat results yang cemerlang dalam SPM adik-adik.. Bagi adik-adik yang kurang berjaya, jangan jadikan ini sebagai satu penghalang untuk adik-adik terus berusaha. Jangan cepat putus asa oke! 
__________________________________________________

Hari ini hari Jumaat, dan esok hari Sabtu.. Yeah, hari yang di nanti-nantikan oleh semua classmate aku.. HAHA.. #Kenape? Yewla, esok adalah LAST PAYYPERR kiteorang untuk final exam sem 2 nie..Ini bermakna, esok sudah boleh balik rumah.. #Melompat-lompat keriangan  

So, hari ini sudah boleh mulakan operasi mengemas barang. Oke, pada mulanya aku tak tahu nak start kemas yang mana satu dulu. Barang menimbun yang teramat.. HAHA.. Entah macam manalah balik esok. Ayah aku kene bawak lorry amek aku nie.. #Macam orang pindah rumah doh

Okelah. Kemas, kemas jugak.. Study jangan lupa.. LAST PAYYPERR nie lah yang kene buat betul-betul. Jangan bagi sangkut sudah.. Hehe.. Wish me luck for my LAST PAYYPERR tomorrow oke.. Sayang kamu semua.. Muahmuahh sikit..


Minta jasa baik anda semua klik sini dan sini. Tq

4 comments:

sumaiyah mokhtar said...

wahhhh best la dah boleh balik, good luck utk paper last :)

Dak Fisha said...

suke nya dia. hehe. akk da klik dua2 tuh. jom ke blog akk plak. http://coretandakfisha.blogspot.com/

shiema sufian said...

Goodluck untuk last paper. Shiema sabtu minggu depan. lagi seminggu (:

CekbOlat-bOlat said...

gudluck ! muahhh..muahhh..
hahha..

wowowow, gmbr intro tu buat bolat trgoda XD