Thursday, March 1, 2012

Welcome March | HB JB



Hai semua.. 

First of all, aku nak ucapkan Hello March ..
Sekejap jew kan dah masuk bulan March 2012.. Dan semalam kite baru sahaja lepas 29hb April.. Tarikh yang akan datang 4 tahun sekali..Tarikh yang bagi aku special.. 

Kenapa special?? Sebab tarikh tu datang 4 tahun sekali la.. HAHA..#amikkaupenumbuksebijik. So, kepada mereka yang lahir pada 29hb April, mereka adalah orang yang special..Yewla, birthday orang lain setahun sekali tapi mereka yang special nie 4 tahun sekali.. MALANG?? For me not.. 

Apa-apa pun March, please be nice to me OKE! Hope Allah swt permudahkanlah urusan ku sepanjang bulan March dan bulan-bulan seterusnya.. Final exam pun dah dekat nie..Wish me luck

Cakap mengenai birthday nie, teringat birthday BOYFRIEND aku hari nie.. YEahh! He was born on 1 march 1994.. Who is he?? Jeng jeng jeng.....................................HAHAHA
|
|
|
|
|
|
|
|





Haaa, dialah BOYFRIEND aku.. HAHA..#perasannakmampus.. Percaya jewlah cakap aku nie.. Sampai kiamat pun dia TAK AKAN jadi BOYFRIEND aku.. Kecuali dalam mimpi.. HEEE... "You look very handsome in this picture :O" 


Last word from me: HAPPY BIRTHDAY JUSTIN BIEBER!! Now, you OFFICIALLY 18years old..HEE ..Tua sudah.. Tapi baru muda setahun dari I oke! Jarak tak jauh mana pun.. HAHA



2 comments:

shiema sufian said...

semoga bulan ini akan jadi lebih bari sebelumnya (:

Miss Nadya said...

hihi..cousin nad lahir 29 hb ..:D