Saturday, March 3, 2012

Rutin Hari Ini | Versi Doodle
















P/S: Inilah rutin harian aku untuk hari ini... Boringkan?? HAHA.. Tapi best jugak.. Sebab dapat mainkan lagu sekuat-kuat yang boleh.. Bolehlah melalak sekuat-kuatnya.. Nak join? Jom!

11 comments:

saffiya_aleesya @ echa said...

online je kejenya hehehe..jom blogwalking!!!

nur tieydzarif said...

hahaha same lah . bile bosan computer la jadi teman XD . btw, comel doodle akak :D

chenta said...

nice blog .. samer lar,.. tp bila dah online asgment memang x jln .. hehehe

EYFAalias said...

hehehe. amboi katun tu online berdiri ya? tak lenguh kaki? hehhehehe.

*ZaFirAh* said...

ahaks!~Best ape dpt on9 tanpa gangguan hehe
fira pun macam 2 gaj=k bila takde org kat rumah.

.........cP~ said...

salam.

Kalau duduk sorang-sorang memang online saja la. Tapi, kalau line slow...err...geram je.

CIK MAY said...

ciannye dok sorg2 ye..;)

btw..tq for ur wish..;)

Diyana Norman said...

Haha bese lah tu awak... kui3x... comel awk lukis!

CIK AmiRa said...

assalamualaikum..huhu..nice entry!!cumey sesangat!!hihi

mi$$ch0c0laTe said...

awak,kalo sy nak ambik doodle nie ley x..?

mi$$ch0c0laTe said...

nk mtk izin ambik doodle nie ea... :)