Wednesday, April 4, 2012

Blogwalking Time


Makan biskut sambil tengok tv best nie.. Hihi ^^

Hai... 

Ehh, jumpe lagi.. HEHE.. Ada jodoh la kite.. Ok, STOP perasan.. HAHA.. Biaselah, otak dah lama membeku nak keluarkan idea. Sekali cair, haah amek kau.. Sekejap update entry baru.. Yewla, orang ramai cakap, kalau ada idea jew terus je share. Jangan simpan-simpan.. Nanti terus beku idea tu.. Kan? Kan? Kan? #Sambil anggup-anggup kepala :D

Pehh, lama gilaa sehh tak blogwalking. Dalam beberapa minggu aku tutup blog nie, dalam beberapa minggu itu jugalah aku tak blogwalking.. Haa, rindu tak dengan kehadiran ku?? HAHA.. #perasan..

So, tadi aku ambil sedikit masa dengan blogwalking ke beberapa buah blog.. Fuuulamak, macam-macam design blog ada. Yang cantik, yang kurang cantik, dan tak cantik pun ada. Haishh.. Yang tak cantik tu tak bermakna blognya tidak ada pengungjung. Ada tu sampai 800+ followers dia. Blog dia simple jew. Mungkin juga orang tertarik pada hasil tulisannya, bukan pada wajah blognya..

Ada juga blog yang serabut gila nak mati.. Ehh, mana boleh mention nama kat sini mehh.. Tak baik memburuk-burukkan orang.. HEEE.. So, aku sarankan, blog nie kalau boleh jangan terlalu serabut dengan banyak gadjet itu ini. letak yang perlu sahaja. OK? 

Haa, tengok.. Dah melalut ke mana aku cakap nie.. Entry kali nie bukan entry nak mengomen blog orang itu ini.. HEE, sorry yew kawan-kawan.. Tersasul pulak tadi.. Niat di hati nak share dgn rakan-rakan.. HUHU

Conclusionnya, masa blogwalking tadi banyak juga la blog yang bagi aku memberi info-info terkini yang aku tak tahu.. Maklumlah, dah lame tak berblogging.. Hewhew :3 

Okelah. Aku akhiri entry aku dengan ucapan tq.. #Sebab? Sebab sudi lagi singgah ke blog aku nie.. Hee.. Byebye

10 comments:

-SUPERGIRL- said...

jom BW sesame ! hehe :)

una imana said...

wah..bak sikit..:)

xila riston said...

blog i serabut, sudi2 la jgk dtg lg ye...wehuuuu

Cik Kay Jue said...

hehe.. thanks atas ulasanya.. :)

CekbOlat-bOlat said...

acano ngn blog bolat? serabut er?

Ezad Skytech said...

bila BW ni mmg macam blog kita akan jumpa kan...heee~

CerealBudakBaik said...

Serabut + bersepah + lagu = punca blog berat. I hate that way.

By the way, how is my blog? Is it okay? :)

I gonna update this entry later. :)

Bookmarked first.

CIK MAY said...

komen blog u plak?hm...okei la..hehe..tak la serabut pon...:)
follower pun rmi..

CIK MAY said...

komen blog u plak?hm...okei la..hehe..tak la serabut pon...:)
follower pun rmi..

Cereal Guy said...

Sodap aih. Nak boleh? :)