Sunday, April 8, 2012

Facebook TIMELINE?


Makan ais cream time panas-panas. Fuhh, best :D

Hai hai hai semua..

Bertemu lagi kite setelah seharian blog aku menyepi semalam.. Ada dua sebab kenapa aku tak dapat update apa-apa entry semalam..

Sibuk berkerje seharian. #Bujet kerje office jew.. HAHA
  Kat rumah tak dapat nak update sebab line berukband menggila. Lebih-lebih lagi malam.. Haissh, rasa macam nak campak masuk lombong jew berukband nie -___-

Dah tahu? Jangan tanya lagi ok? HEHE..

____________________________________________

TIMELINE! Sudah tentulah korang tahu apa itu TIMELINE kan? Tipulah kalau tak tahu. Mehh sini aku bagi cubitan maut.. HAHA..

Secara jujurnya aku mahu buat pengakuan yang aku BENCI TIMELINE yang ada kat facebook aku sekarang!! BENCI yang teramat >_<'


Entah macam mana facebook aku yang lama boleh bertukar kepada TIMELINE. Nak kata sentuh apa-apa, memang tak la kan. Aku online facebook pun jarang. #More to twitter

Kalau ikut kata hati batu aku yang keras nie, nak aje aku deaktif facebook. Tapi, bila difikir-fikirkan balik, ahh biar jewla. Nanti kalau apa-apa susah pulak nanti. So, keputusan muktamad, biarkan sahaja!

Yess, I know yang facebook akan secara automatiknya bertukar ke facebook TIMELINE pada 9 April 2012! Yew! 9 April! ESOK! Tapi aku punya facebook bertukar sebelum 9 April.. Ape citer?? Haishhh..Sabar jew la

So, korang semua sudah bersedia dengan perubahan facebook? HAHA.. Sedia ke tak bukan boleh buat ape ape pun. Pergi serang Mark Zuckerberg tanya kenapa mesti TIMELINE? :3

 Okelah. Daripada layan facebook, baik aku layan twitter. #TeamSukaLayanTwitterDaripadaFacebook. Hewhew. Siapa ade twitter? Ringan-ringankanlah follow titeww.. EkaTikah

Byebye

6 comments:

Miss Nurul Atikah said...

betol ke FB akan bertukar ke timeline automatik esok? adui.. sy tak suka timeline!

syafiqakarim said...

kite punya dia kata akan tukar pada 9 april.automatik -.-
benda free,pasrah kan je la.

haha

Princess Angel said...

Lat'z dah guna timeline ..
http://www.facebook.com/anieyz.latz ok tak?

fatinlea said...

sape je tak tension ngan timeline? XS

Aboy93 said...

Ala... saya TAk reti nak Main twitter..
:(

xila riston said...

lekluuuu, bnda free kena trime oke...