Monday, November 26, 2012

MAHA International 2012


Entri kali ini banyak berunsurkan gambar.. Aku hanya ingin tunjuk beberapa gambar semasa aku pergi ke program MAHA International 2012, di UPM yang dianjurkan oleh MARDI..Wuu, banyak jugak gambar yang aku snap.. HIHI

"Haii, jemput makan semua" HAHA

"Apa kau nak haa??" *muke cari gaduh*
"Janganlah ambil gambar kite, malu kiteww.. Hewhew.."
"Jangan kacau kami date boleh tak? ishhh"



"Haa, apa macam bulu ekor ku? Kembang tak? HAHA"
"Cantik tak balung ku? Kau ado? HAHA"




"Nyam nyam, laparnya.. Hihi"

"Hai anda di sana. Peace yooo"
"Tengoklah buluku yang cantik ini"




"Tolong!! Saya tersepit"



Haa, apa macam? Pandai tak haiwan-haiwan tu bergambar? HeHe.. Asal nampak camera je, haa toleh sana sini, tak dok diam. Tapi untuk camera orang lain la.. Camera aku bukan main dok pandang, teleng, posing sana sini.. Haha

Kenapa semunya gambar haiwan? Sebab hanya itu sahaja tempat yang sempat aku lawati. Biasalah, hobi ayah aku, minat akan haiwan.. Ikutkan sahaja mana dia nak pergi..Weee

Jalan punya jalan, sampai jam 10 malam baru teringat nak balik.. Semua dah kepenatan.. For me la kan, masa banyak terbuang bila tunggu transport dia datang dan tunggu transport dia bergerak. Lambatnya, tak terkata.

Transport yang dimaksudkan ialah bas atau lori yang disediakan untuk para pengunjung pergi ke tempat-tempat yang dikehendaki. Al-maklumlah, jarak satu tempat ke satu tempat yang lain agak jauh. Nak pergi dewan itu, dewan ini.. Huuuh

Ok la. Kepada sesiapa yang belum pergi ke MAHA, sila-silalah pergi yew.. Macam-macam ada.. Tapi, dinasihatkan kepada mereka yang hendak bawak budak kecik, jagalah mereka betul-betul. Jangan terlepas pandang, kerana kat sana beribu orang yang datang. Terlepa sikit, padah la nanti. Harap maklum 

Bye bye 

7 comments:

Ladfe Amir said...

ada pegi juga..tapi banyak menghabiskan masa di tempat jual2 makanan

Aiman Aziz said...

Indahnye Ciptaan Tuhan ..
Entry PANAS! : Ayah kencing berdiri? Anak pulak kencing ...

nuyui a.k.a miss YUI said...

kalau dekat, lama dah yui p..hihi

Cikgu Ma said...

baru jer terdengar dalam berita ikim.fm pasal pameran ni...

Nurul Ain said...

wahhbestnye
http://nurulnamasaya.blogspot.com/

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

xpergi sbb jauh hehe.....

Wak Gelas™ said...

wak pon macam nk pegi maha jugakk.. ahHKks