Tuesday, December 31, 2013

CPUV: INTI Cycle 1 Degree Exten...



Sudah lama tak buka akaun Nuffnang. Tergerak dalam hati berkata, "mesti takde campaign yang melekat. Maklumlah, blog jarang update. View pun ciput sejak dua tiga bulan ni"

Tetapi itu semua sebaliknya. Alhamdulillah, melekat la juga 3 campaign dan ketiga-tiga campaign yang sama mungkin iaitu INTI Cycle 1 Degree.... .

Kalau lihat iklan tersebut berlegak-legar di kawasan blog ini, rajinkanlah tangan klik. Hehe. Sedekah seposen dua, takkan tak boleh. 

Terima kasih 

SINI 

4 comments:

Nasuha said...

Bestnya... done click.. inti iu&c

Dzureen Darwis said...

wah tahniah! Jom join segmen saya di dzureendarwis.blogspot.com :)

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

tahniah akak pun da tgok, ntah2 xda kot huhu, nak beli kalender boleh ke page akak ea dear

Invisible Me said...

Tahniah :)