Thursday, December 19, 2013

Macam Cantik Je, Macam Comel Je


"Macam cantik je, macam comel je" itu pun boleh dibuat lagu?

Ok, tak pandai nak komen panjang lebar mahupun komen sependek 3 patah perkataan. Pada mereka yang belum dengar, sila-silalah dengar. Pada mereka yang dah dengar, cer komen sikit apa pandangan korang tentang lagu ni. 

P/s: Cukup sekadar dengar permulaan, tak sanggup nak dengar sampai habis. 

 

7 comments:

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

macam xbest jee... malas la nk dengar, nanti spoil my mood.. ehhh ~ XD

chinta said...

lagu ni lawak...hahahah

nuyui a.k.a miss YUI said...

sekali je pnh dgr.huhu

Rubiatul Adawiyah said...

laa.. semua nak buat lagu macam tu.. haish. dah xdee idea sangat la tu.. :D

Hafiza AizZawa said...

huhu.. mcm2 sekarang nie..

FarhanahAdzlan said...

suka part chorus jee 'macam cantik je macam comel je seperti rihanna' hahaha

Gee Lion said...

Depa nih.. Tak pandai ke nak dengar nyanyian sendiri sedap ke tak sedap before publish kat public ea? Kesian lah.. Macam best je macam poyo je..