Monday, August 3, 2015

Cashout ChurpChurp Kali Ke-2


Assalamualaikum.


Alhamdulillah. Setelah sekian lama tunggu cukup earnings untuk cashout, Khamis lepas berjaya juga untuk cashout. Boleh sampai berjambang nak menunggu earnings cukup untuk cashout ni. Hahaha

Ini merupakan cashout untuk kali kedua. Kali pertama tahun 2013 yang lepas. Tak banyak mana pun tapi syukur. Boleh la buat simpanan dalam bank sikit-sikit. Hehehe

Ok, boleh sambung kumpul earnings balik. 

5 comments:

Sheila Adziz said...

allhamdulillah... rezeki Ya Razzaq for sis :)

Hafiz Hafizol said...

saya last cash out bila ntahy lupa dah sebb lama sgt. skrg dh malas share campaign churp2. tggu diorg bg assignment je hahaha -.-

Mardiah Diana said...

salam singgah sini dik..Alhamdulillah dan tahniah dik..

aeinna Musa said...

Alhmdulillah..camne nk join churp2 ni

Anys Hazwanie said...

wow untung la.. kita xpernah lagi cash out churp churp nih. =(

http://myartcrafting.blogspot.com/2015/07/syawal-giveaway.html