Monday, August 10, 2015

Kad Raya Kedua Daripada Blogger Ruqaiyah Amanina


Assalamualaikum.


Ahad semalam balik rumah kat Melaka kejap sebab ada urusan penting pagi Isnin tadi. Hehe. Sampai-sampai rumah petang semalam, ibu cakap " haaa, tu ada kiriman untuk Ika " 

Yeahh kita dapat kad raya lagi. Hehehe. Kalau ikutkan raya tahun ini, ini adalah kad raya kedua selepas kad raya pertama iaitu daripada kak Fiza. Tq awak, Ruqaiyah Amanina. Bukan hanya kad raya, siap ada name card dengan penanda buku lagi. Comel sungguh .

Kita nak review blog awak kite tak pandai. Hee. Siapa nak tahu owner kepada Sehijau Blog Ruqaiyah Amanina, bloglah terjah ke blog dia  http://www.naniena.com/ . Satu yang pasti, mesti dia suka warna hijau sebab blog di diwarnai dengan warna hijau .

Ok, Terima kasih sekali lagi 



4 comments:

Fatihah Fazlin said...

singgah sini dari segmen blogwalking kak mia..:)

nuyui a.k.a miss YUI said...

wahh best2,,

tiqah, kad dh smpai tau..t akk update =) tq sgt..

Mardiah Diana said...

Wahh...bestnya dapat kad raya....cantik lagi...untungnya adik...

IbuNoey said...

wah,untunglah.siap ada extra lagi tu..