Tuesday, August 11, 2015

EkatikahCraft: Promosi Couple Pillow


Assalamualaikum,

Alhamdulillah, last week banyak sungguh tempahan yang diterima. Mungkin sebab ada harga promosi. Ramai yang tidak mahu lepaskan peluang yang ada. Hehehe







Promosi masih berjalan dan insyaAllah sehingga hujung minggu ini. Maklumlah, promosi hari raya katakan. Hehe. Details promosi seperti di bawah:
HARGA PROMOSI RAYA
Couple pillow saiz A4 hanya RM30 ( exclude postage )
- boleh request design dan warna
- jahitan tangan sepenuhnya
Jika berminat untuk menempah ada ada sebarang pertanyaan boleh hubungi di:
WhatsApp: 017-305 0597
Facebook: Eka Tikah

Ramai customer yang tempah dan tulis nama pasangan masing-masing. Ada juga pelanggan yang tempah untuk majlis perkahwinan mereka. Nak letak atas pelamin katanya. Hehehe

Ok la, siapa berminat, meh cepat-cepat WhatsApp atau pm di FB sebelum harga promosi tamat 

7 comments:

Mardiah Diana said...

Salam singgah sini dik...wahh...semua cantik2 lah dik ayu....semoga bisnis adik bertambah maju yer dik...

Eintan Nurfuzie said...

cantik.. org kretip je blh buat cmni.. eehehe

Ija Rased said...

salam singgah...wah cantiknya....moga suksess

nuyui a.k.a miss YUI said...

mmg murah tiqah kalau utk 2 pcs tu =)

HeNRieTTa JoSe said...

Salam perkenalan....
diterjah kerana berkenan dengan entry...
sedang mencari pillow untuk hiasan blik stdy....

IbuNoey said...

eh,murah ni.comel pula tu.susah nak dapat harga macam ni.lagilah bila 100% jahitan tangan.

Nadratul Syazwana said...

Kalau kawin dah, memang beli ni hehe.