Friday, August 26, 2011

Hello Followers :)


^________________________^
Huhu..hai guys...hari nie hari jumaat an..sumpah mood aku nak menaip agak malas sedikit hari nie..**padahal tiap-tiap hari malas kot..hehe...seperti biasalah, kaum adam pergi solat jumaat manakala kaum hawa dok kat rumah buat kuehlah, kemas rumahlah..dan siapa yang adew blog dok usha-usha blog orang lain and dok update entry pasal persiapan hari raya nanti...maklumlah raya an tinggal beberapa hari jew lagi..huhu..

Tapi hari nie aku bukan nak update entry pasal persiapan hari raya or nak bagi ucapan selamat hari raya ok..hari nie aku nak buat entry khas untuk followers blog aku nie..hehe..tapi bukanlah nak bagi hadiah or bagailah sebagai tanda penghargaan..aku belum cukup duet nak bagi hadiah kat followers blog aku nie...kalau setakat ucapan 'Terima Kasih' sudah cukup kot...kot lah an..hehe :p ape-ape pon  'Terima Kasih' kerana sudi mengfollow blog yang baru sebatang jagung nie..**dah setahun lebih kot blog aku nie..haha...

'Terima Kasih' juga kerana sudi menjadi followers tetap blog aku nie.."tetap"?? yew la tetap, lebih senang cite dye tak unfollow blog aku nie..yew aku tahu sejak dua menjak nie blog aku kekurangan followers..alaa, aku tak heran sangat pasal nie, sebab aku tahu nie kesilapan aku..ofcauselah orang nak follow blog yang aktif dengan idea-idea tulisan yang menarik an..tak macam aku punye blog nie...hehe..takpe, insyaallah aku akan teruskan dengan menaip menaip and menaip sampai korang dok jenoh bace blog aku nie nanti..haha..

P/s: my blog says: "I know who I am" :)

2 comments:

Santri T.P.I.N.I said...

Salam idulfitri, maaf zahir dan batin yer... dari Santri Nurul Iman.

^^eKaTiKaH^^ said...

@santri: thanks..Selamat Hari Raya juge :)