Wednesday, August 10, 2011

Segmen: Fakta Tentang Diri Ini (Nur Atikah)


^___________________^


Owkey, malam nie aku nak join satu segmen mengenai diri aku...selamat membaca semua..

Aku lebih suke orang panggil nama aku Tikah or TK..sebab dah terbiasa dari sekolah rendah lagi kawan-kawan aku panggil dengan nama tu..hee~~
Aku nie anak tunggal tau..**sapew yang nak pinang aku nanti pastikan duit cukup au..mahal antarannye nie..hehe..joke jew :p
Secara jujur aku cakap aku tak suke kat orang yang aku dah senyum kat dye, tapi dye tak reti-reti nak balas senyuman aku tu...sumpah, sekali aku senyum dye tak balas, sampai bile-bile aku takkan senyum kat dye selagi dye tak senyum kat aku..**so kalau nampak aku reti-retilah senyum..pasti aku akan balas senyuman itu dengan seikhlasnye... :D
Aku nie pun pemalu orangnye tau..hehe, aku takkan tegur seseorang tu kalau dye tak tegur aku dulu..aku nie cume berani berkata dlm msg or comment contohnye kat facebook...tapi kalau orang tu aku dah kenal takde istilah 'malu' lagi dah..hee~~
Kalau pasal masak pulak,,takyah cakap..itu memang hobi aku kalau aku kat rumah...pantang ade bende dalam peti ais kat rumah aku tu, mesti aku masaknye..**untunglah sape jadi laki aku nanti...haha... :p
Warna kegemaran aku banyak...terus terang aku cakap dulu aku tak suke colour pink nie...memang anti gile arr...tapi sekarang, seperti yang korang semua lihat akunye blog semunyanye pinkkan??hehe...aku pon pelik kenape tibe-tibe aku suke pink...betul juga ibu aku cakap "bende yang kite benci tulah akhirnya kite suke".. hee~~
Dan yang terakhir, aku nie fanatic dengan patung cartoon dan segala jenis bear...memang pantang jumpe, mesti nak beli..**kalau duet cukuplah..hehee..terpulanglah orang nak cakap aku nie macam budak-budak kew apew kew..ade aku kesah.. :p
Hee..nie jew kot yang aku dapat kongsikan dengan korang semua mengenai diri aku..ini semua fakta ok..bukan auta..haha..oklah, nite semua.. ^^

4 comments:

Athira Husna said...

huhuu..nice to know u..! tq sudi join ye! ;)

^^eKaTiKaH^^ said...

@athira: huhu..urwelcom.. :D

alyana shafinas said...

hehe..nice entry tp sy xpndai masak lahh..ajarkan bley..hehe

^^eKaTiKaH^^ said...

@alyana: hehe..thanks..ehh, boleh jew..nak masak apew??..**ckp mcm pro sngtkan? :p