Friday, August 26, 2011

"Segmen Tambah Follower : Edisi Kuih Raya"


^_______________^


Tadi masa aku berblogwalking, aku terjumpe satu segmen yang dianjurkan oleh  Kak Luna Lanun..**sorry kak tak tahu nama sebenar..huhu..tenguk tarikh tutup penyertaan pun lambat lagi, aku adew changelah nak join..hehe..segmen nie pon simple but nice :)
Lets cekidout :

 "Kuih raya kegemaran sepanjang zaman saya ialah conflakes madu"..



yeahh,,sebut pasal conflakes madu nie terliur pulak..**puasa..puasa..hehe..kalau time raya kat rumah orang jumpe kueh raya nie mesti aku yang bedal dulu..hehe..habis 1 balang tu aku konker ar..**tamak plak..haha..kalau kat rumah plak tak payah cakap, belum sempat raya lagi kueh tu dah tinggal setengah balang yang besar aku makan..**nampaklah sukenye tu..hehe..Conclusionnye, jangan tunjuk kueh conflakes madu kat depan aku ok... :D

Haa..dah-dah..jangan tenguk lama-lama gamba conflakes madu tu...ingat!! bulan puasa nie..hehe..

5 comments:

bez amin said...

slamat hari raye, dtg dari segmen yg same. n dh follow B-)

segmen tambah follower edisi kuih raye

Miss Haza said...

selamt hari raye.. singgh n follw.. :))
meh meh fllow haza juge..:P

amierah said...

hmm, sedapnye..

datang dari segmen sama, so sorry baru nak menjengah sini. dah follow.

sue perbs.. said...

assalamualaikum.. dtg nk mkn kuih raye ni.. hehe.. sory lmbt dtg.. suda folo

zareliqa afiqa said...

yuhuu!! iqa dtg terjah cnie :) sowi yep lmbt sampai.
salam kenal!^^
ma fav almond london.hehee >.< sebab sy ske mkn coklat n almond. <3
Selamat hari raya!

http://zareliqaafiqa.blogspot.com