Tuesday, June 18, 2013

Mana Satu Pilihan Hati




 
                                                 A                                                            B
                                      
Yang mana menjadi pilihan hati? Hehe.

Gambar di atas ialah contoh design untuk button badge. Tetiba hati terasa nak buat button badge dan hadiahkan pada blogger-blogger yang bertuah. Siapa dia? Itu tidak tahu lagi. Mungkin aku akan buat satu short segmen. Ada yang berminat nak join tak? Hee

Oleh itu, mana satu menjadi pilihan korang? Mana menjadi pilihan yang terbanyak design itu akan terpilih. Kalau sama banyak, mungkin aku akan pilih kedua-dua design.

Design kita tak secantik mana. Maklumlah ini first time buat design button badge sendiri. Kebetulan dapat harga promosi dari kawan. RM1 untuk setiap button badge (minimum 30 unit). Berminat? Tengok SINI. Cepat-cepat sementara stock masih ada 


14 comments:

AZCollection said...

Hai..
Salam kenal.. =)

Jangan lupa follow sy balik ye..
Kalau sudi singgah-singgah lah dkt page AZ Collection..
Mcm-mcm pilihan peplum ada,barangan kesihatan pn ada..
Nak tempah KRAF FELT pn blh..
https://www.facebook.com/pages/AZ-Collection/199515420202002

Nak mintak tlg LIKE page blh? Thanks.. =)

Sabrina SA said...

dua2 comel ^^

ArifahLee's said...

Saye pilih A.

Kathy Rbain said...

dua2 comel sis..sis create sendiri ke doodle tu?

hana hadi said...

a

sebab nampak mcm enjoy dan hapening

Mysara Ab Rahman said...

kte pilih A!

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

ena suka yg belah kanan tu.. heheheh

Mieya Atiera said...

Yang first tu comel. Simple but nice :)

Nao Mei said...

ambik dua-dua dik...hihi..serius comel semua..:)

Tcca Anuar said...

nampak sangat comell. hehe geram geram

chinta said...

bagi saya yg A simple but nice..:) kreatif wooo

Dianaa said...

FD suka yg first :D

nuyui a.k.a miss YUI said...

akk suka yg kri..

wah nak terjah..

nadia arrumaisha said...

comel yang duduk...