Thursday, June 6, 2013

Keywords "Orang India Hitam"




Seperti hari-hari biasa, aku akan check keywords blog ini. Mana tahu ada keywords pelik-pelik, boleh dikongsikan bersama. Hekhek

Hari ini, satu keywords pelik keluar. "Kenapa orang india hitam?" dan "orang india hitam". Ini bukan satu sindiran mahupun kutukan. Ini adalah apa yang aku jumpa pada keywords untuk hari ini.

Masih ada orang yang bertanyakan soalan seperti ini. Soalan yang sememangnya korang sendiri tahu apa jawapannya. Atau mungkin mereka yang search keywords tersebut adalah kanak-kanak?? Mungkin...

Bila dicari-cari, terjumpalah entri ini Orang India Mesti Hitam Ke? Owh, baru sedar yang sebelum ini ada buat entri mengenai orang india. Hihi. 

Well, itu entri lama. Entri di mana aku baru mengenali dunia blog. Kalau baca entri itu pun, mungkin agak serabut sedikit dengan ayat yg agak tunggang-langgang. Hee.. 

Esok keywords pelik apa pula yg keluar erk? hihi


2 comments:

Hanna Nabiella said...

haha, bese lah tu..hanna pun pena dpt keywords pelik.. huhu

bedak arab! grab it now
http://www.farhanabiella.my/2013/06/bedak-arab-kokuryu.html

Sukma Haron said...

akak pun suka tgk keyword apa yg dorang cari kat google....