Wednesday, July 16, 2014

Segmen "Ainim Nak Bagi Kad Raya"



Bersempena dengan kedatangan bulan Syawal ini, Ainim pun nak juga beri kad raya kepada rakan blogger sekalian. Nak bagi kat semua, tak mampu la pula. Makanya, mereka yang nak terima kad raya daripada Ainim, sudi-sudikanlah join segmen ini ya. Manalah tahu, kalian diantara mereka yang bertuah tu.

Syarat pun simple je:
1. Klik follow blog AinimRashihahb.blogspot.com 
2. Like fanpage Blog Ainim Rashihah dan Add Google+ Ainim Suju
3. Buat entri bertajuk : Segmen "Ainim Nak Bagi Kad Raya"
4. Copy coding yang telah disediakan dibawah dan paste ke dalam ruangan HTML dan publish
5. Tinggalkan URL penyertaan diruangan komen dibawah
6. Segmen akan berakhir pada hari Khamis 17.07.2014

Senarai nama pemenang akan diberitahu pada Khamis malam tu juga. So, kenalah selalu check blog ni ya. All the best semua. ^_^

5 comments:

Nurzakiah Hanum said...

good luck

Sheila Salim said...

Assalamualaikum eka, semoga berjaya ye. singgah menabung lazada sini~~~

munirah rahman said...

selamat pagi..all the best yew :D

Ainim Suju said...

Assalamualaikum..senarai pemenang kad raya dah diumumkan. Jom semak siapa yang bertuah tu
http://ainimrashihah.blogspot.com/2014/07/senarai-pemenang-segmen-ainim-nak-bagi.html

Fuza Musa said...

tahniah sis

Akak pun dapat kad raya
http://fuzamusa.blogspot.com/2014/07/segmen-ainim-nak-bagi-kad-raya.html