Sunday, July 20, 2014

Segmen: Saya Nak Kad Raya Daripada Ekatikah



Pada zaman era moden ini, amalan kirim-mengirim kad raya tidak dilupakan. Walaupun zaman sekarang orang ramai lebih gemar mengirim balas ucapan Hari Raya menggunaan pesanan ringkas SMS, WhatsApp dan sebagainya, kad raya masih antara yang the best. Hehe

Oleh itu, satu Segmen: Saya Nak Kad Raya Daripada Ekatikah diadakan. Bermula hari ini 13hb July dan berakhir pada 20hb July jam 12 tengah hari. Sesiapa yang nak kad raya, dijemput untuk sertai.

Syarat-syarat:
1. Follow blog Bila Jari Mula Menaip, add to circle G+ EkaTikah.
2. KLIK   .
3. Buat entri bertajuk Segmen: Saya Nak Kad Raya Daripada Ekatikah.
4. Copy coding yang telah disediakan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri. Untuk copy coding di bawah, sila HIGHLIGHT/KLIK semua coding dan tekan CTRL + C secara serentak.

Credit to MiaLiana.Com

5. Tinggalkan URL entri di ruangan komen entri ini.

Pilihan Pemenang:
1. 20 orang pemenang akan dipilih menggunakan Ramdom.org.
2. Pemenang akan diumumkan sama tarikh tamat penyertaan.

 Selamat menjoinkan diri  

82 comments:

Mia Liana said...

join...

http://www.mialiana.com/2014/07/segmen-saya-nak-kad-raya-daripada.html

Amer Amirah said...

saya join^^

http://amirahamer.blogspot.com/2014/07/segmen-saya-nak-kad-raya-daripada.html

Detective Fiqa said...

joinn

http://conanedogawa2657.blogspot.com/2014/07/segmen-saya-nak-kad-raya-daripada.html

yong norliza said...

Salam.. dtg join ^^

http://flizzy86.blogspot.com/2014/07/segmen-saya-nak-kad-raya-daripada.html

Mimi Azirah said...

akak join
http://coratcoretpinkummi.blogspot.com/2014/07/segmen-saya-nak-kad-raya-daripada.html?m=1

CT Humairah said...

CT join sini :D
http://sitiyangmenaip.blogspot.com/2014/07/segmen-saya-nak-kad-raya-daripada.html

CT ada buat giveaway yang pertama sampai 16Julai2014.
sudi-sudikanlah tengok and kalau sudi joinlah sekali.
http://sitiyangmenaip.blogspot.com/2014/07/giveaway-wow-hari-raya-by-siti-yang.html

Marou Apple Hijau said...

BBL nak join jugak

http://porthadiah.blogspot.com/2014/07/segmen-saya-nak-kad-raya-daripada.html

Syuhada Salleh said...

http://www.syuhadasalleh.my/2014/07/segmen-saya-nak-kad-raya-daripada.html

Siti Aisyah said...

http://mydreamhigh123.blogspot.com/2014/07/segmen-saya-nak-kad-raya-daripada.html

★Nurul Nadhirah Norsalim★ said...


Nadhirah join. Salam Ramadhan :)

http://nurulnadhirahnorsalim.blogspot.com/2014/07/segmen-saya-nak-kad-raya-daripada.html

★Nurul Nadhirah Norsalim★ said...

Salam Ramadhan :)

http://nurulnadhirahnorsalim.blogspot.com/2014/07/segmen-saya-nak-kad-raya-daripada.html

★Nurul Nadhirah Norsalim★ said...

Salam Ramadhan :)

http://nurulnadhirahnorsalim.blogspot.com/2014/07/segmen-saya-nak-kad-raya-daripada.html

Arra Ahmad said...

http://arazua.blogspot.com/2014/07/segmen-saya-nak-kad-raya-daripada.html

Adam Faiz said...

http://sibodohjangankacau.blogspot.com/2014/07/segmen-saya-nak-kad-raya-daripada.html

nurul hidayah said...

salam , haiii dayah join :)
http://nurulhidayahpeace.blogspot.com/2014/07/segmen-saya-nak-kad-raya-daripada.html

AyuInsYiraH said...

http://www.ayuinsyirah.my/2014/07/segmen-saya-nak-kad-raya-daripada.html

ayu join

Blog Join Giveaway Contest Segmen said...

http://blogjoingiveawaycontest.blogspot.com/2014/07/segmen-saya-nak-kad-raya-daripada.html

Indah Shafie said...

http://gadismataempat.blogspot.com/2014/07/segmen-saya-nak-kad-raya-daripada.html

Syazwani Zunidan said...

Wani join (:

Segmen Saya Nak Kad Raya Daripada Ekatikah.

greenveined said...

http://lifesofkajiwara.blogspot.com/2014/07/segmen-saya-nak-kad-raya-daripada.html


done follow dan join segmen ekatikah..come and follow me too =) selamat berpuasaa

Anis Amira said...

Saya nak join :D

http://www.cikkmira.com/2014/07/segmen-saya-nak-kad-raya-daripada.html

Diana Azhar said...

http://blogilovegsc.blogspot.com/2014/07/segmen-saya-nak-kad-raya-daripada.html

cikmisi leen said...

salam .. leen datang join yee.. hehee

http://keyranazleen.blogspot.com/2014/07/segmen-saya-nak-kad-raya-daripada.html

Girang Batisah said...

http://girangdottaeminmuch.blogspot.com/2014/07/segmem-saya-nak-kad-raya-daripada.html

Join! ^^

Eryna Ryn said...

Joined :)

http://erynagadisimple.blogspot.com/2014/07/segmen-saya-nak-kad-raya-daripada.html

Maria Firdz said...

Support tikah:

http://myfirdz-trulylove.blogspot.com/2014/07/segmen-saya-nak-kad-raya-daripada.html

Mas Zull said...

assalamualaikum eka....mama dtg join sekali...:)

http://maszull.blogspot.com/2014/07/segmen-saya-nak-kad-raya-dari-ekatikah.html

kenny977world said...

Follow n join....
http://kenny977.blogspot.com/2014/07/segmen-saya-nak-kad-raya-daripada.html

nor nazliana said...

join
http://adna2029.blogspot.com/2014/07/segmen-saya-nak-kad-raya-daripada.html

Firzanah Azhar said...

join !
http://sunshine4butterfly.blogspot.com/2014/07/segmen-saya-nak-kad-raya-daripada.html

nuyui a.k.a miss YUI said...

sempat akk join dik..

Syahmi Zaludin said...

Assalamualaikum tuan rumah! =)

Saya join dan terjah sini. =)

http://syahmizaludin.blogspot.com/2014/07/segmen-saya-nak-kad-raya-daripada.html

Jemput join Mini Topup GA 2 saya? Tamat esok hari.

http://syahmizaludin.blogspot.com/2014/06/segmen-mini-topup-giveaway-2-by-jurnal.html

Siti Munira said...

http://ieranie80.blogspot.com/2014/07/segmen-saya-nak-kad-raya-daripada.html

Saya dah join...

BaNu Syah said...

http://mulan-sahbanu.blogspot.com/2014/07/segmen-saya-nak-kad-raya-daripada.html

Cikdelima merah said...

gud luck

Cikdelima merah said...

saya join

http://cikdelimamerah.blogspot.com/2014/07/segmen-saya-nak-kad-raya-daripada.html

mawar berduri said...

http://mawarberduri4147.blogspot.com/2014/07/segmen-saya-nak-kad-raya-daripada.html

Aqilah said...

Assalammualaikum. Join sekali. :)

http://loveladyrq.blogspot.com/2014/07/segmen-saya-nak-kad-raya-daripada.html

Salam Ramadhan.

Aril Impian said...

saya dah join segmen ni..


http://arilimpian.blogspot.com/2014/07/segmen-saya-nak-kad-raya-daripada.html

Mar Mansor said...

as salam..akak join
http://jnjikita.blogspot.com/2014/07/segmen-saya-nak-kad-raya-daripada.html

HeNRieTTa JoSe said...

berkobar nak join...tpi g+ plak xde....gud luck smeua peserta yea...

Nurzaliza Mohd Ali said...

Saya join..
http://83zaza.blogspot.com/2014/07/segmen-saya-nak-kad-raya-daripada.html

Ayuni Smart gurlz said...

Assalamualaikum, saya join!
http://yunismart99.blogspot.com/2014/07/segmen-saya-nak-kad-raya-daripada.html

nana kimie said...

join:)

http://nanakimie.blogspot.com/2014/07/segmen-saya-nak-kad-raya-daripada.html

Ana Solehah DI said...

Ana joined...
http://nenektanjung.blogspot.com/2014/07/segmen-saya-nak-kad-raya-daripada.html

Budak Kampung said...

nak try nasib.kalau xdpt, awk kena bg gak.i pksa an

Rina Zaidi said...

Saya join. :)

http://kaktusoren.blogspot.com/2014/07/segmen-saya-nak-kad-raya-ekatikah.html

Kraf Nailofar said...

Done entri :)
TQ

http://galeri-krafnailofar.blogspot.com/2014/07/segmen-saya-nak-kad-raya-daripada.html

Mastura Aziz said...

Mas join
http://strawberrysgurls.blogspot.com/2014/07/segmen-saya-nak-kad-raya-daripada.html

cik kiera said...

Assalamualaikum, kiera join yer :)
http://dewqracintakita.blogspot.com/2014/07/segmen-saya-nak-kad-raya-daripada.html

Karimah Zulkafali said...

Joined :D

http://theonlygirl98.blogspot.com/2014/07/segmen-saya-nak-kad-raya-daripada.html

Awan Samudera said...

saya join

http://awansamudera.blogspot.com/2014/07/segmen-saya-nak-kad-raya-daripada.html

Ieyzartd Syahieyr said...

http://www.ieyzartdsyahieyr92.my/2014/07/segmen-saya-nak-kad-raya-daripada.html

Miss Anonymous said...

Saya join : http://myboyfriendisanarmy.blogspot.com/2014/07/segmen-saya-nak-kad-raya-daripada.html

Nuratikah Azanan said...

Dh join, dear :)
http://mycutestrawberry.blogspot.com/2014/07/segmen-saya-nak-kad-raya-daripada.html

Husna Izzati said...

nana join =)
http://akusukaketawa.blogspot.com/2014/07/segmen-saya-nak-kad-raya-daripada.html

mama amir said...

Assalamualaikum...saya join yer...

http://mamapapaamir.blogspot.com/2014/07/segmen-saya-nak-kad-raya-daripada.html

Ezza Eliza said...

joined :)
http://i-ezzaen.blogspot.com/2014/07/segmen-saya-nak-kad-raya-daripada.html

Nadd said...

nad join :)
http://mycharmingcrush.blogspot.com/2014/07/segmen-saya-nak-kad-raya-daripada.html

zamizi jusoh said...

join...
http://kecekkira.blogspot.com/2014/07/segmen-saya-nak-kad-raya-daripada.html

EirAh SyAzIraH ✿ said...

join http://haipakwe.blogspot.com/2014/07/segmen-saya-nak-kad-raya-daripada.html

Budak Kampung said...

http://mimbarhatiku.blogspot.com/2014/07/segmen-saya-nak-kad-raya-daripada.html

Montana said...

selamat bersagmen

azman Arsad said...

saya join
http://giveaway-jom-santai-aje.blogspot.com/2014/07/segmen-saya-nak-kad-raya-daripada.html

Le Mignon said...

http://thelittlekhalifah.blogspot.com/2014/07/segmen-saya-nak-kad-raya-daripada.html

Wawa Ashihara said...

akk join awk pula..hehe :)

http://www.wawaashihara.com/2014/07/segmen-saya-nak-kad-raya-daripada.html

tarmizi said...

http://www.mizisempoi.com/2014/07/segmen-nak-kad-raya-daripada-ekatikah.html

Anna Bella said...

Anna joinnnn :)

http://queenof-annabella.blogspot.com/2014/07/segmen-saya-nak-kad-raya-daripada.html

Kathy R'bain said...

http://coretanhatikathy.blogspot.com/2014/07/segmen-saya-nak-kad-raya-daripada.html

Cik Iera Ziera said...

Dah join :)

http://theieraziera.blogspot.com/2014/07/segmen-saya-nak-kad-raya-daripada.html

Cahaya Ketinggian Kehalusan said...

Salam sis saya join, Mudah-mudahan ada rezeki.. ^_^

http://cahayaketinggiankehalusan.blogspot.com/2014/07/segmen-saya-nak-kad-raya-daripada.html

Halimarul Sazuan said...

http://halimarulsazuan.blogspot.com/2014/07/segmen-saya-nak-kad-raya-daripada.html

Sya Nissa said...

http://syxfiqxnissx.blogspot.com/2014/07/segmen-saya-nak-kad-raya-daripada.html

Queen Contest said...

Bismillah, saya join. :)
http://cowament.blogspot.com/2014/07/segmen-saya-nak-kad-raya-daripada.html

ejulz said...

http://kampung-kameq.blogspot.com/2014/07/segmen-saya-nak-kad-raya-daripada.html

ejulz said...

Jemput Join "Segar bersama Fresh Care dan Safe Care Giveaway by EJulz" kalau belum join.. tQ

Like page "Ejulz Blogshop" jika sudi.. Terima kasih

Darling Ninie said...

As salam
Saya join...

http://darlingninie-cgl.blogspot.com/2014/07/segmen-saya-nak-kad-raya-daripada.html

miya amira said...

Alhamdulillah sempat join...

http://sigadisberkacamata.blogspot.com/2014/07/segmen-saya-nak-kad-raya-daripada.html

Mohd Hakim Faiz said...

http://sub.mhakimfaiz.com/2014/07/segmen-saya-nak-kad-raya-daripada.html

ahsfantasy24 said...

Selamat bersegmen:')

bb_nona said...

http://nonasani.blogspot.com/2014/07/segmen-saya-nak-kad-raya-daripada.html

joined! hope ado rezekii...

Nur Hayati said...

Nasib baik sempat :)

http://mewritesomething.blogspot.com/2014/07/segmen-saya-nak-kad-raya-daripada.html