Saturday, October 24, 2015

Dapur Ekatikah: Bergedil Daging Homemade


Assalamualaikum.


Malam tadi terlebih rajin buat Bergedil Daging sendiri. Dah lama nak buat sebenarnya tapi asyik nanti-nanti, haa. Sampailah semalam tekak betul-betul nak makan bergedel. Kebetulan puasa semalam. Tekak orang berpuasa ni lain. Kalau boleh nak berbuka lain daripada yang biasa makan.
So decide untuk buat Bergedil Daging.


Tungtang tungtang kat dapur dan inilah hasilnya, Bergedil Daging Homemade. Resepi nanti kite share. Hehehe. Jemput tengok dahulu. 


7 comments:

Busyra Bt Takiyudin said...

sedapnyaaaa..

AinAthirah Anuar said...

Sedapnyaaaa. btw bw malam hihi

budakbandunglaici said...

Tak ada resepi ke

eyjalukman said...

bila mala2 baca ni mula lah rasa lapaaaaa tapi dapur takdee huuu

Melissa Muklis said...

tengok pun dah sedapp.. kongsi la resepiii :D

nusha fasha said...

rajin sgguh dia..bgus2..

Mia Liana said...

mak aiii... sedap ni...

pstttt.. terima kasih sudi join Segmen Nak URL Blog #19 dan blog ini tersenarai dalam http://www.mialiana.com/2015/10/senarai-url-blog-19.html