Tuesday, November 3, 2015

BerSeoul Garden Dengan Ibu & Ayah


Assalamualaikum.

Ahad lepas, keluar dengan ibu ayah pergi makan kat Seoul Garden, Mahkota Parade, Melaka. Sebenarnya lama dah niat nak bawa ibu ayah makan situ. Maklumlah, busy kerja. Balik pun sebulan sekali dua macam tu. Heee


Ikutkan ini pertama kali bawa ibu ayah makan kat sini. Sebelum ni makan dengan kawan, apa salahnya bawa ibu ayah belanja makan situ pulakan. Hehehe



Berselera tengok ibu ayah makan. Katanya best makan ramai-ramai. Seronok. Maklumlah, family kami ni kecil. Hanya ada aku, ibu dan ayah.  Takpe, next time mana tahu berempat ke. Eh eh. Hahaha 

P/s: Seoul Garden kat sini tak best macam tempat lain. Pilihan makanan pun tak banyak. Lepas tu lambat nak tambah makanan yang dah habis. Pekerja ramai, tapi macam tak bergerak je. Ishh, tak boleh pergi sini lagi lepas ni. Tak best.





5 comments:

Melissa Muklis said...

bestnyaa.. Lissa belum pernah pun ke seoulgarden ni. haha T_T

Athirah Zain said...

nyum nyummm,,,, dah lama mengidam ni,,haha

Nurzakiah Hanum said...

bestnyaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Noor Airina said...

harga sorang berapa??

LZ - The Blog Owner said...

My favorite restaurant, Seoul Garden.. Best!