Sunday, March 6, 2016

Suka Barang Handmade Kreatif Yang Comel? Jom Follow Sini!


Assalamualaikum.


Finally, EkatikahCraft ada akaun instagram sendiri. Bukan apa, sebelum ini share gambar semua kat akaun peribadi. Jadi, untuk memudahkan urusan supaya tidak bercampur aduk antara perniagaan dan peribadi, aku buatkan satu akaun baru. Tambahan pula, instagram sudah boleh log in akaun instagram lebih daripada dua tanpa perlu log out.


Lepas ni semua berkaitan dengan craft akan diupdate di situ selain daripada Page Fb EkatikahCraft sendiri. Pada yang nak tahu update terkini, nak tengok sample bantal-bantal atau sebarang hasil kerja, jemputlah follow. Nanti aku follow balik. Heee 

Instagram: EkatikahCraft
FB Page: EkatikahCraft

P/s: Tempahan masih dibuka pada mereka yang mahu menempah. Tapi diingatkan, tempahan urgent tidak akan diterima tau. Hehehe 

2 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

rasanya akk dh follow..huhu

Azura Aziz said...

ok, akak dah follow.. comey2 nya ;)