Monday, November 25, 2013

Gajet Idaman Hati, Akhirnya Aku Miliki


-snap pakai hp lama, gambarnya pun tidaklah berkualiti mana. hihi-

Alhamdulillah, gajet idaman hati akhirnya dapat aku milki. Hihi.. Taraaa, inilah dia Iphone 5c yang menjadi idaman hati sekian lamanya..


Antara banyak pilihan warna iaitu biru laut, hijau muda, pink and putih, kuning juga yang menjadi pilihan hati. Entah kenapa, sejak akhir-akhir ini minat sangat dengan warna kuning. Hehe

Ini merupakan hasil titik peluh berniaga craft, buat part time photographer and hasil berblogging. Kita bukanlah berasal daripada keluarga yang senang. Semuanya menggunakan duit hasil titik peluh sendiri. Tak sanggup nak bebankan parents yang selama ini sudah banyak bekorban untuk kita. 

Harga usah ditanya berapa. Sememangnya harga Iphone sama disemua tempat kecuali kalau tiruaan punya. Hee. Kita beli ORIGINAL daripada Mac City oke..Hekhek

Lepas ini, tidak lagi merungut handphone lose memori la, lambat loading la.. bla bla blaa.. Hehe. Nak balas text daripada customer pun tak perlu risau lagi. Itu jam juga akan dibalas. 

17 comments:

Tiqa Ni Hye said...

Wah wah wah ! Bestnyaa! :D

Amira Ashikin said...

Wah untungnya ! Mesti Best kan ? :')

nurul alfira nasir said...

henpon iphone betul ke tipu

munirah rahman said...

tahniah :) untnglah.. hihi

Syasya Fiefie said...

untung laa. sy budak sekolah lgi tak dapat pon pkai bende cam tuh. tak mampu. hehe :)

Liza Licha said...

wah. tahniah :) mesti puas ati kan beli dgn titik peluh sendiri?

arifah said...

wahh..untung lah dia ada iphone baru..hehe :)

Invisible Me said...

Bestnya. Dapat juga merasa dengan duit sendiri kan. Lebih puas :)

Nao Mei said...

Alhamdulillah...rezeki titik peluh sendiri tu gak yang hebat..memang teruja betol kan dik...
cik akak datang klik nuffnang :)

Scha Aryana said...

Bestnyaaa. hehe scha beli iphone5 mac aritu pastu baru sebulan lepas hilang .. wuwuu sedihh T_T

nuyui a.k.a miss YUI said...

alhamdulillah

seronokkan guna duit dari rezeki yg kt dpt sndiri..

Kisah Si Dairy said...

wah..yeke nie..mahal ni kan...bestnya....teringin nak beli jugak..

Aku Penghibur said...

alhamdulilah :)

Hazirah Nasir said...

assalamualaikum :) akak . ada masa akak buatlah review untuk phone akak :)

Kathy R'bain said...

usaha tangga kejayaan..tahniah sis..

Mime MF said...

Wah HP baru!! best2..>,<

Aku Penghibur said...

wahhh sudah dapatkannya... tahniah