Monday, November 11, 2013

Puding Oreo Lapis Milo



Minggu lepas tekak terasa nak cuba makan sesuatu resepi yang baru. Kebetulan ayah pun ajak pergi beli barang dapur dengan ibu. So, apa lagi boleh la beli barang-barang keperluan untuk cuba resepi baru.

Dalam banyak resepi yang tersenarai dalam list resepi baru, resepi Puding Oreo Lapis Milo menjadi pilihan hati. Bukan apa, cara penyediaannya sangat mudah dan sesuai dihidangkan sebagai pencuci mulut.

Hasilnya seperti gambar di atas. Ikutkan dalam resepi 3 lapisan, tetapi hanya dapat buat dua lapisan sahaja. Takpe, yang penting rasanya tip top. Hihi

Nak share resepi tidak la pandai mana. Hehe. Tapi nak tahu resepinya boleh rujuk sini --> Puding Oreo Lapis Milo.

Cuba jangan tak cuba 

13 comments:

Budak Kampung said...

mkn time sejuk2 sodap tu

ezyra daniel said...

wahhh menjadi la..hehe..mesti sedap kan..pandai awak buat...

adrianna syaz said...

Tak pnh rasa puding oreo....teringin nak rasa,..nk sikit eka..hehe

Mazni Munawar said...

nampak sedap. musim panas mesti best bila makan

Iezwa Razk said...

Waahhh sedapnya. Nanti nak try buat lah. Haha, tak tau lah bila nak buat, cakap je.hehe :)

Risha Melon said...

balik kje nak try lahh :)

Adam Faiz said...

Assalamualaikum.
belum pernah merasa lagi,tapi nampak macam sedap :)
New Entri: Bila Tertinggi Orang Cakap...

Fatin Diana said...

tengok pun macam sedap je, macam sedap je. hihi :D
meh lah nak rasa sikit :p

Yumida Huda said...

aaa sedapnye! mkn sejuk2 syok ni

Marou Apple Hijau said...

boleh copy nak try?

recent post : Hanya Di Malaysia Versi Instagram Episode 10

FarhanahAdzlan said...

baru buat harini..tapi macam jadi macam tak jadi. rasa die ok pon sebab oreo yang lain KO hahaha

nuyui a.k.a miss YUI said...

sedap2..

Sukma Haron said...

boleh try nie.....