Tuesday, April 19, 2011

Blogger Hanya Untuk Pengguna Akaun Google


aSsaLaMuaLaiKum n saLam seJahTeRe suMe...


koRanG suMe...
fuHh..peNaT niE aK berLaRi meNcaPai LapToP..
meH raPaT2...deKaT2..
aK maU baGi 1 inForMaSi yG aGaK penTinG..
teRuTaMe kePaDe bLoGgeR2 mCm aK..HeHE

beForE tHat,,
koRanG taU x yG GoogLe aDeW buaT peNgunGumaN meNgenaI "bLoggeR haNya uTk peNgguNa aKaun GoogLe"..??
koRanG paHam x??
aLaH...xKaN xpaHam...

ciTeWnYe mCm niE...
baRu2 niE,,GoogLe aDeW meNguMuMkaN yanG maNe meReKe aKaN meMbeRhenTikaN soKonGan uTk peNdaFtaRaN maSuk ke aKaun BLoGgeR meNGguNakan aKauN seLaiN aKauN GoogLe..
coNtoHnye aKaun Yahoo aTau poN roKeT maiL..

seLePas 25Jun keLaK,,
meReKe aKan MeMaDaM aKauN teRseBuT beRsaMe-saME bLog-bLog yG diDaFtaRkaN menGguNa aKauN teRseBut baGi penGguNa yG tiDaK meNguBahnYe...

unTuK makLumaT LanJut siLa cLicK kaT baWaH niE...
saPeW yG xPaHam bM baCe bi..
saPeW xPaHam BI baCe Bm...


teRkeJuT gaK aK biLe baCe...
seB beK aK guNe aKauN GoogLe..HeHe..

k LaH..
iTu aJeW aK naK baGiTahU ri niE...
cHoW dLu..bYe2..^___^

4 comments:

Orkid Edyliyne @ OrkEd said...

ye ke???
kalau macam tu kena tukar pulak ke???
alahai... OE malas betul nak menukarkannya..
kesian betul orang yang pakai @yahoo tu kan...
(n_n)

SANDRA AZWAN said...

Salam...wow, nice blog!! love it!;-)

^^eKaTiKaH^^ said...

@ orkid:..yew kot..sapew rase2 dye gne selain akaun google cepat2 2ka..sapew yg gne google 2 seb bek la..hehe...^^

^^eKaTiKaH^^ said...

@ sandra:..simple jew la..bdw thanks yup..huhu..=)