Tuesday, April 26, 2011

SEGMEN: Myspace!

aSsaLaMuaLaiKum n saLaM seJaHteRe suMe...
koRanG sUMe waT peW??..xKaN daH naK tDo...aWaL laGi niE...HEHE

jaNgaN aR tDo dLU..Mai cNie saT..hUhU
mLm niE seBeLuM aK maU maSuk tDo ak maU joiN 1 seGmeN..seGmEn kaLi niE LaiN dRi Yg LaeN..bG aK Laa..
taJuKnYe "seGmeN:mYspaCe"..Haa..mYspaCe??
koRanG aDeW LaGi xaKauN mYsPace??..keW koRanG daH deAktif aN aKaun koRanG??..
makLuMLah daH aDeW FB..TAGGED..mYspaCe koRanG daH xPanDanG..HeHE..saMe La mCM aK..*haha..keTawe beSaR..

taPi seBeLum naK joiN seGmeN niE keNe jaWaB beBEraPe soaLaN...
beRiKut aDaLaH jaWaPan aK uTk soaLan-soaLan yG dbeRi..

1. Tahun Bila Korang Main Myspace and berapa kerap korang online?

taHun baPeW aK xpaSti saNgaT..seBaB meManG daH laMe giLe aK xon9 MS niE...HeHe...mYb dLm taHun 2007 or 2008 koT..iNgaT-inGat LuPe..heHE..
beRapE keRaP onLinE..seCaRe JuJur aK jaWaB seMeNjaK laSt yeaR taHun LePas aK daH xbuKa MS niE..seNanG ciTe LePas aK namPaK jeW seGmeN niE teRus aK siGn iN MS aK..HeHeHe...

2. Anggaran Bilangan Kawan Dalam Myspace

Hee..kaWaN aK kaT MS meManG raMaI...HaHA...raMaI saMpaI boLeH kiRe deNgaN jaRi...mCm maNE 2??..pK La seNdiRi..

3. Siapa First Top Friends Korang and Apa Hubungan Korang Dengan Dia

naK taU keW saPEw??..aLoRh..xYaH Lah..eHe..xDeW La..guRaU jeW..jNgn maRaH naa..
oLeH keRaNa MS aK niE daH laMe aK xbuKa..so,,First Top Friends aK suDaH seMestiNye eXbF aK..
eXbF??..keNaPe buKan bF???..Hee..MS aK niE poN aKtiF zaMaN keGemIlanGan aK nGaN eXbF aK dLu..
LePas jeW aK cLasH nGan dYe aK daH xLaYan MS niE..yeW La..baNyaK keNaNgaN kaT MS niE..HuHu

4. Lagu Apa Korang Letak Kat Myspace Dlu-Dlu..

LaGu aPeW??..eRmm..seRiuS aK ingaT..HeHe..makLuMlaH..daH LaMe xbuKa..mYbe LaGu oRanG puTiH koT..=P

5. Kenapa Korang Tak Main Myspace Lagi Dah?

naK taU keNaPe??..HeHe..mYb koRanG daH taU koT seBabnYe keNaPe...
bG aK la An...MS niE daH xbeSt McM dLu..xBesT mCm ne 2??..xBeSt La..xBeSt...
xBeSt seBaB daH xRamaI yG on9 MS..peRnaH seKaLi haRI 2 aK on9 MS..meMbeR aK Yg on9 MS paDe maSe 2 ciPut JeW..aDeW yG on9 poN aK daH xkeNaL..HahaAh
sKunK poN MS daH baNyaK peRubaHaN..peRubaHan yG beRlaKu 2 bG aK laGi meNyusah aN paRa pengGuna..yeW la..daH seRaBut koT..
n paLinG peNtinG aK daH xmeN MS niE seBab kaT MS niE aDeW keNaNgaN aK nGaN eXbF aK dLu..HeeHe..
aK xMaU inGaT suMe 2..LaGi poN MS aK dLu aK sHaRe nGaN eXbF aK 2..seNaNg ciTe dYe aDeW psWrd MS aK..aK maLas naK 2ka..buKaN aK on9 MS laGi pOn...

heHe..soE La jaWaPan aK kaT aTas niE panJang-panJang..xpeW kaN??..



sO deNgaN iNi seCaRe raSminYe aK joiN seGmeN niE..
bG saPeW-saPeW yG naK joiN seGmeN niE siLe cLicK baNneR kaT aTaS niE k..

oWkeY Lah..
saMpaI cNie jeW K...
maU masUk tDo..ZzZzZ
niTe..^_^

4 comments:

fyna said...

nice segmen...
da lupe da psl myspace..
;)

^^eKaTiKaH^^ said...

@ fyna:..hehe..jom la join..

Nazim Nasri said...

thx sbb join :))))

^^eKaTiKaH^^ said...

@ nazim nasri:..urwelcm..huhu..^^