Wednesday, April 27, 2011

Perlu Kew Cakap "I Follow You, Follow Me Back"..???

aSsaLaMuaLaikuM n sLaaaMaT paGi suMe...

koRanG..koRanG..aK maU taNye,, 
koRanG meSti sLaLu dPt kaT sHouTboX aYaT niE.."i foLLOw u,,foLLOw me baCk k"..
aTaU dLm baHaSe meLaYunYe.."sye foLLOw aWaK,,foLLow La sYe baLiK"..
aPew reSpoN koRanG biLe daPaT aYaT mCm 2??..
suKe??..teRhaRu??..seDiH??..aTau meNyaMpaH???...

kaLaU aK..aRgghhh..meNyaMpaH koT..
mCM xiKhLaS jeW foLLOw..siaP naK miNtaK foLLOw baLiK...buKaN aPeW..aK xkeSaH naK foLLOw baLik,,maLaH aK meManG LebiH suKe foLLOw bLog oRg LaiN..
taPi aYaT jNgaN aR meMinTa mCM 2..

koRanG jaNgaN riSau K..koRanG foLLOw keW x bLoG aK,,aK aKan teTaP foLLOw bLog koRanG...
cuMe LamBaT n cePaT jeW..makLumLaH buSy..kaLaH PM..HaHaHa
taPi kaLau naK aK foLLow boLeH..tinGgaL aN LinK bLog koRanG..
kaLau xDeW mCm maNe aK naK foLLOw...HuHu

yG buaT aK xsuKe nYe..biLe aDeW oRg caKaP.."i daH foLLow U",,
taPi biLe aK buKa foLLowEr aK xbeRtaMbaH poN..mCM 2 jeW...
iTu maKneNya.."HANYA KATA SEMATA-MATA"..yeW2 jeW caKaP daH foLLOw..taPi..aPpRaK poN xDa...
aPa iNie oRg poN aDa Ka..caKaP tiDaK suPe biKin..*teNgoK..maRaH niE..beRaSaP-aSaP kuaR aPi niE..HaHa..

niE poN aK xsuKe.."foLLow La saYe..naNti saYe foLLow aWaK"..
dTg kaT sHouTboX aK seMaTe-maTe naK cKp 2 jeW??..baeK xpaYaH..


aPeW-aPeW poN tHankS k saPEW yG daH foLLOw bLog aK..xkeSaH baRu oR LaMe..cYg saME kaMo deHH..HeHe
sapeW yG naK foLLOw bLog aK niE diaLu-aLukaN..xPaKse Ok..xNaK poN xPeW..
aK naK koRanG foLLow aK seBaB koRanG raSe paTuT foLLow..buKaN keRaNe aK aDeW uGuT koRanG keW..
coNtoH mCm "..fOLLOw cePaT..kaLau xaK buNuH kaU..saMbiL piSaU kaT LeHer"..HaHaHa..
MENGARUT...

k LaH...
2JeW aK naK g taU oR sHaRe teNgaH haRi niE..
INGAT!!!..saPeW naK aK foLLoW bLog koRanG siLa tinGGaL aN uRL bLog koRanG..
kaT sHouTboX oR kaT ruaNg koMeN...seNaNg La aK naK jeJak koRanG...LaGi seNaNg koRanG tinGgaL aN kaT misTeR LinKy's aK..HuHu

soRy KaLau teRkaSaR baHaSe..teNgaH haRi niE aK xTaU naPew beReMosI pLaK..
cHow dLu..bYe..^_^

8 comments:

gadesh miyaw miyaw ! said...

yup . saya setuju dengan statement yg anda nyatakan . mmg org tu ta ikhlas follow kite :(

Hackers said...

tak payah follow dia..banned aje

^^eKaTiKaH^^ said...

@ gadesh miyam-miyaw:..2la pasal...kalau xikhlas baek xpayah follow an..hee~~

^^eKaTiKaH^^ said...

@ hackers:..hehe..btol 2 btol..banned same itu org..=P

Fatma Diyana MB. said...

setuju ! tapi saya tak kisah pun sebenarnya. hee. cuma pernah terdetik laa. macam tak ikhlas je kann :)

^^eKaTiKaH^^ said...

@fatma diyana:..mule2 memang xkesah..tp kalau dah bnyk kali bengang gak..hehe

Strawberry's said...

camne eka buat sign kat bawah tuh??hehehe..=)

^^eKaTiKaH^^ said...

@ strawberry's: sign kat bawah??
yg mne erk??