Saturday, April 30, 2011

Jom Join Bloglist Cik Aish


Assalamualaikum n salam sejahtere sume..^_____^

Fuhh..hari nie hari sabtu an???..pew plan korang ri nie??..Huhuhu..hari nie ak kat PD a.k.a Port Dickson lorh..coz ecok akunye abg saudare wat majlis kawen dye...

So hari nie ak xkesempatan nak update or share story ngn korang sume...tapi xpew..kalo dew free time t ak update k..kalo xpon ak curi-curi ar mase..tengah malam pon ak sanggup..ahah..semangat berblogging...=)

Setakat petang nie ak hanye sempat nak join bloglist Cik Aish..nie pun curi-curi mase tuk on9..haha..Cik Aish punya pasal sanggup tau..

Tapi,, nak join bloglist Cik Aish nie adew syaratnye..bukan men terjah jew nak join..mengikut pade syarat penyertaan,,sape yg nak join kene lengkap an slogan "Saya nak join bloglist Cik Aish kerana...."panjang jawapan Cik Aish cakap xkesah..tapi jngn ar pendek sngt...

Owkey...ak nak join bloglish Cik Aish nie kerana ak rase ak patut join..haha..patut mcm ne 2??..yew la..blog Cik Aish nie an popular gitu..tngok dye nye follower pon memang ramai..dah cecah lebih 1000..ak pun salah satu dri follower Cik Aish nie..hehe...tapi ak bukan nak tompang populariti Cik Aish tau..jangan salah sangke..ak bukan orang mcm 2..

K Lah..2 jew yg mampu ak jawab..ak dah xdew idea nak perah otak ak nie..hehe...skunk dlm fikiran ak nak p mandi kolam yg adew kat apartmen ak duduk buat sementare nie..MANDI!!MANDI!!MANDI!!..macam budak-budak dah ak nie..hehe...bukan slalu sekali sekale jew..

Sapew yg nak join sila click banner kat atas nie..tapi pastikan korang follower kepada Cik Aish tau kerana itu adalah salah satu syaratnye..k..chow dlu..bubye..!!!

1 comments:

Mr iZzo (^^,) said...

join jgn xjoin..hehe

saLam kenaLan...dr segmen Ben! huhu.. nice blog!(^_^)

sudi2 lah lawat kiter plak ye


http://themrizzo.blogspot.com