Monday, April 25, 2011

Segmen Review Dalam Review Bersama Pembawa Wacana


aSsaLaMuaLaiKum n sLaaaMaT paGi suMe..

paGi niE aK naK joiN 1 LaGi SeGmeN yG diBuaT oLeH PeMbaWa WaCaNA..
kaLi niE seGmeN niE diNaMakAn "seGmeN reVieW daLaM reVieW beRsaMa PeMbaWa WaCaNa"..
aGaK PeLiKkaN seGmeN niE...taPi bG aK ia meNaRiK..HeHe

4 u aLL inForMaTiOn,,,PW niE baRu jEw ReviEw bLoG aK seMaLaM...
taPi buKaN dRi seGmeN niE taU..seGmeN reVieW yG seBeLum niE diaNjuRkaN oLeH PW..
bDw ThaNks PW suDi reVieW n baGi peNdaPaT uTk meMpeRbaiKi bLog sYe niE..HeHeHe

aKu haRaP aK maSih boLeH joiN LaGi..*bukaN tamaK ok..=p
aK naK joiN seGmeN kaLi niE seBaB aK raSe bLoG aK niE keNe diReVieW oLeH bLogGeR-bLoGgeR yG daH pRo mCm PW niE..
makLum LaH..bLoG aK niE siMpLe buT niCe..HeHE

oK LaH...saPeW naK joiN siLe cLicK kaT baNneR di aTaS..
LaGi raMai joiN LaGi baGus aN PW..HuHu..

3 comments:

anysspunyeblog said...

salam ukhwah..anyss same group dlam segmen review dalam review bersama PW..singgah pulak kt anyss punye blog pulak..hehe..

anysspunyeblog said...

http://anysspunyeblog.blogspot.com/2011/04/part-2review-dalam-review-bersama.html

osHin said...

kamu sudah di review :)

check it out oke !

http://gurlgemini.blogspot.com/2011/04/segmen-review-dalam-review.html