Thursday, April 28, 2011

SANTAI BEN ASHAARI :KENAPA AKU SEORANG BLOGGER

Assalamualaikum n selam sejahtere sume pembace sekalian...


Petang nie ak nak join segmen Ben Ashaari lagi..Segmen kew??..Entah lorh..Men taram ajew..hehe

Owkey..Street to the point..Kenapa ak jadi seorang blogger??..

Erm..Pade mulanye ak sajew-sajew nak try buat blog..Sebab dah ramai adew blog skunk..Sedangkan budak sekolah rendah pon dah adew blog...Cantek+cute lagi blog dyeorang..Naik jelez ak..HeHeHe..So ak pon nak try la...Tapi sampai skunk xleh lawan bdak-bdak tu lagi..*bukan lawan bertaruh tenaga tau..
Bagi ak,,blog nie pon dah macam diari ak dah..Yew la,,kalau ak nak luahkan or nak story apew-apew mesti ak luah n story kat cnie..Aku akan rase lebih puas..Biarlah org nak kate apew..Adew ak kesah...HeHe..Blogging nie pon bagi ak boleh dapat ramai kenalan baru...Dari utara adew..Dari selatan adew..Dari semenanjung pun adew..*adew kew??..HeHe..

Owkey..Thats all from me..Ak jawab dengan sepenuh ikhlas dri hati ak tau..No copy-copy..HuHu..
Korang pulak mcm ne??..

6 comments:

Haris Kaito said...

datang dari blog abg Ben... :)
kalau sudi singgah la balik...
follow lebih baik...he3...

JOM TERJAH SINI

Faris Adli said...

kenalan dari luar negara takde ke? :-)

^^eKaTiKaH^^ said...

@ Haris kaito:..thanks sudi singgah...

^^eKaTiKaH^^ said...

@faris:..hehe..setakat nie belum adew la..myb akn datang..=P

Pemuda Haparan said...

terjah sini..nak tau knp awk jd seorang blogger..huhu..rjin singgh la blek..

http://zonesaye.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

HAFIZAL said...

hebat..teruskan minat dalm bloggers