Wednesday, January 11, 2012

Aku memang ditakdirkan untuk dipermainkan?



Hai semua..

First of all sorry lah sebab beberapa hari nie aku tak dapat update blog..Seriusly minggu nie minggu yang pahit buat aku...Terutama malam semalam..

Aku tak tahu manusia zaman sekarang nie macam mana... Suka sangat mainkan perasaan orang.. Suka sangat kenekan orang.. "Apa, kau ingat dapat pahala kau buat tu semua??" "Kau fikir nak happy jew kan??" "Kau tak fikir orang tu ada perasaan ke tak??"

I know who I am..Aku nie tak secantik perempuan kat luar sana..Cubby pulak tu kan...Sorrylah kalau semua tu yang buat korang tak puas hati dengan aku..Tapi tak boleh ke terus terang jew?? Tak perlu nak buat helah tu semua..

Kononya tujuan baiklah..Ada orang nak jumpalah..Minta tolong sangatlah..Nak buat kejutanlah.. Haa, apa lagi?? "Dah cukup dengan semua idea korang tu untuk kenakan aku??" Ini bukan sekali aku terkena, dah berkali kot.. "Apa, aku nie memang mangsa mainan korang kaa??"

Its oke.. Aku terima semua tu dengan redha.. Dah takdir aku untuk dipermainkan kot?? Walau apa pun, ada still ada Allah swt, family dan kawan-kawan yang sentiasa support aku dari belakang.. Thanks semua :')

Aku tak kesahlah siapa punya rancangan semua tu, tapi satu jew aku nak cakap: "Tolonglah jangan nak kenekan orang sangat..Jangan fikir seronok kenekan orang sahaja, nanti korang tahulah apa balasannya nanti.."

 Sekian

P/s: Kalau nak kenakan orang pun janganlah guna nama orang lain.. Tak pasal-pasal orang yang tak bersalah berkait sama.. Sorry

Nak tiket wayang free?? Klik sini



8 comments:

yad'z said...

what u give u get back... juz be patient.. doakan jelah dieorang dilindungi n dirahmati... one fine day dieorang akan rasa semula apa yang kamu rasa.. jangan simpan dendam .. maafkan mereka.. =)

ieyza afieyna said...

manusia memang mcm tue.. hurm.. jgn sedih2 ye.. chill ;)

Eza Boom Boom :) said...

Sabar je dear. buat dont know je lepas ni. what goes around, comes around :)

Eza Boom Boom :) said...

Sabar je dear. buat dont know je lepas ni. what goes around, comes around :)

Ezad Skytech said...

sabar ye...mmg ada orang yg macam tu...best sangat la tu bila dapat kenakan orang...huuhh~

saffiya_aleesya @ echa said...

sabar jelah..kesian kat awak kan.takpa sabar banyak2.jgn risau skrg ni kalau org nak balasan tu cpt jer..Allah bayar cash je..

Nem0 o0h Nem0 said...

sy pernah terkena mcmni,sakitnya.. tkpe la sabar k.Allah kan ade.

Diyana Ali said...

sabar ye , hati manusia kita tak tahu :)