Monday, January 2, 2012

Masalah Shoutbox!



Hai semua..

Huh, mesti ramai yang bangun lambat kan? Maklumlah hari nie kan cuti... Oppss, tak semuanya cuti kan?? Kepada mereka yang tidak cuti tu selamat bekerja oke.. Hehe

Hari ini sudah masuknya hari ke dua dalam tahun 2012.. Seperti mana yang ramai blogger kat luar sana yang tahu, yang shoutmix telah tamatkan tempuh penggunaanya secara percuma..Sebagai contoh lihat gambar di bawah..


Nampak?? Haa, sekarang nie kalau nak gunakan shoutmix perlukan bayaran.. Siapa rasa dia banyak duit dan terlebih-lebih duit tu boleh la bayar dan teruskan mengguna shoutmix tu..Kalau baik hati boleh la bayarkan untuk aku sekali.. Haha

So, kepada mereka yang belum tukar shoutbox korang tu tukar la secepatnya oke.. Itu pun kalau nak blogger tinggalkan jejak kat blog korang la.. Tak mau pun tak pa.. Tiada paksaa.. Hehe

Seperti yang korang lihat kat shoutbox aku tu, aku menggunakan cbox..Bukan cbox jew, fibox pun ada dan tak tahulah ade yang lain kee..

Oke laa.. Korang fikirlah nak pakai shoutbox yang mana satu.. Yang pentingnya, kalau korang tiada shoutbox tu tak dapatlah blogger tinggalkan jejak.. Selain daripada jejak yang ditinggalkan di komen box..

Bye bye

6 comments:

era kecik said...

era pon dah lama tukar shoutbox tu.. skang ni era guna fibox.. senang siket :)

> ada duit = teruskan je lah khidmat shoutbox :)

kis said...

sama la kita...

saya pun dah beralih arah ke cbox..

Papai shoutbox...

saffiya_aleesya @ echa said...

good info ;-)

Hanih Borhan said...

Tulah...Ni kena install yg lain ni...Hmm...

Ain Dzaya said...

tapi ain lebih suggest guna fibox sebab nama dah ada kat link ..so ta plu kne taip banyak kali..
nak taw cmne..mcm kat belog ain..;)

Ezad Skytech said...

fibox gf baru sy..haha~