Sunday, January 15, 2012

Jom Layan Hujung Minggu "Ongbak Rindu"



Hai semua..

Haa, apa plan korang hari nie?? Untunglah dapat keluar jalan-jalan.. Aku macam biasalah, dok terperap kat bilik.. Tapi takpe, minggu depan dah balik..Hehe..Cuti seminggu lagi tu.. Jangan jelez  


 So, sape yang rasa hujung minggu dia boring yang teramat macam aku nie, jom kita layan video kat atas ini.. "Ongbak Rindu" oke.. Bukan "Ombak Rindu" Haha..Nak tau tentang apa, jom layan 



7 comments:

Scha Lalala said...

haha dah tengok gak video tu.. kelakarr ^^V

Amyra Azhar said...

parodi mmg klakar :P

Azza Azman said...

kelakar! ai, salam kenal! azza juga follow disini sebagai tanda persahabatan.. Teruskan menulis, sentiasa menantikan entry baru untuk saya stalker hehe.

FarhanaDr said...

Penah baca yang versi entry dalam blog punya? Tak ingat blog siapa. Haaaa. Yang tu pun tajuk dia Ongbak Rindu, lagi lawak. Hehe.

niedaida said...

klakr ye...trgelak sakai nieda...he3

niedaida said...

lawak gler...glak sakan nieda he3

ieyza afieyna said...

haha.. mcm tah pape je.. hik3..