Sunday, January 1, 2012

Tahun Baru, Buku Baru :)





Hai semua..

Salam Tahun Baru Semua! Haa, hari ini apa plan korang?? Holiday kat mana?? Maklumlah esokkan cuti.. Ehh, kecuali Negeri Johor kan?? Hehe..Sabar yew warga Negeri Johor.. 

Haah, sebut pasal tahun baru nie mesti azam pun baru kan?? Apa azam tahun baru 2012 korang?? Ehh, sebelum itu, azam tahun 2011 sudah tercapai belum?? Hehe..Kalau belum tercapai boleh sambung lagu untuk tahun 2012 nie.. 

Azam tahun baru aku??
Nak cuba dapatkan pointer 3.5 dan ke atas.. Insyaallah
Nak tumpukan pada study sahaja.. Tak mau main-main macam dulu lagi..Hehe
Nak siapkan dan hantar assignment tepat pada masanya.. Heee
  Tak mahu lengah-lengahkan masa buat kerje.. Boleh ke?? Haha
Tak mahu bercintan cintun.. Layan perasaan nie.. Haha.. #Not sure

Haah, azam tu azam juga..Jangan hanya cakap sahaja tapi tiada usaha nak capai azam tu..Membazir mase jew..kan? kan? kan? hee~~

So, semperna tahun baru nie mehh sini kita ramai-ramai buka buku baru untuk tahun 2012..Hope tahun 2012 nie akan lebih bermakna dari sebelumnya.. Please be nice to me oke 2012

Okelah.. Kalau nak bercerita pasal azam je memang tak cukup ruang laa..Kang ada pulak yang boring baca entry aku..Hehe..Azam korang pula macam mana??

Bye bye  

3 comments:

Ezad Skytech said...

semoga dapat capai semua azam2 tu ye..

#Selamat Tahun Baru...(^^,)

yana said...

Assalam...

Yana tag awk join GA nie...
http://almiraalwani.blogspot.com/2012/01/giveaway-by-2e-eyqa-emy.html

Hanih Borhan said...

Happy New Year! Selamat mengejaq azam anda, OK?... :D