Wednesday, May 16, 2012

Freebie Doodle Selamat Hari Guru


Hai semua..

Kat sini aku nak share doodle yang aku buat sempena Hari Guru. Tak lawa? JANGAN AMBIL! Hee, gurau sahaja. Yes, I know tak cantik mana pun. Tapi still la boleh di baca kan? HAHA..

Okelah. Kat sini aku share doodle Hari Guru dengan pelbagai colour. Minat? Ambil sahaja. Free of charge! 











Suka doodle di atas? Minta klik LIKE sekali boleh? Hee Thanks 


8 comments:

✉ ¥ana Fauzi ✉ said...

Comel jekk blog dan dudel ni :)

CikMunBlogger said...

alolo , comey nye cikgu . hehe

sis92 said...

melihat dodol cikgu2 di sini :D

✿Lady Ainaa ✿ said...

tomey tol doodle tu..awwww...Happy Teachers' Day to ur teacher...^.^

Busyra Bt Takiyudin said...

comel..

manjae camiela said...

comel sangat. nak satu. heee =D

anNaqia said...

hi hi, comel betul doodle ni. ^_^

♫♪~Naurah_Nawwarah ~ ♫♪ said...

awak buat smue sndri ke doodle tu ? serius cntik ... susah tak nk buat doodle tu ? sy try dlu mcm susah je .. :'(