Sunday, May 20, 2012

Perubahan Di Tagged

 



Hai semua. Salam hujung minggu 

Tagged? Sesiapa ada akaun Tagged? Haa, mehh sini ADD aku dulu.. *promote..HAHA*

Kepada mereka-mereka yang mempunyai akaun Tagged, mesti korang sudah tahu akan perubahan Tagged. Maybe la...HiHi

Tapi ada juga yang masih tidak tahu lagi akan perubahan yang berlaku di Tagged. Dan salah seorang yang baru tahu ialah aku. HAHA..Al-maklumlah, jarang online Tagged nie.

Perubahannya not bad la. Bagi aku mempermudahkan para pengguna. Tapi, tak tahulah pendapat orang lain.So, sini aku nak tunjukkan salah satu perubahan yang ada di Tagged.

Taraaaa! 
Abaikan text di atas. HAHA
Haa, lainkan messages box dia. Okelah tu. Ada la jugak perubahnnya. Takkan Facebook and Twitter sahaja yang nak buat perubahan. Tak aci tak aci! #Eh?

Agak-agak dengan perubahan yang berlaku nie, adakah ia akan menarik lebih ramai orang untuk menggunakan laman sosial nie? Huuh, maybe yes and maybe no.

Thats all. Byebye  

P/s: Actually aku tak berapa minat sangat dengan Tagged nie, sebab banyaknya melalut. 

 

3 comments:

♫♪~Naurah_Nawwarah ~ ♫♪ said...

sy ade tagged dlu ... tp bru 5 mnit sy da dleted acc ... mcm serabut je home die .. eniway, best ke gune tagged ni wahai pengguna tagged ?? hehehe

nadia said...

haha...
nadia pun jrg on9 tagged
terkejut bila tgk inbox msg tu dah lain
tp nmpk smart laa :)

♫♪~Naurah_Nawwarah ~ ♫♪ said...

agk la ... nmpak kemas n tratur skit kan ...