Wednesday, May 23, 2012

Jom Kita Bercraft di EkaTikah Craft

 

Hai semua.

Siapa perasan yang dahulu aku pernah buat entry bertajuk Busy Dengan Bisnes? Sesiapa yang baca entry tu, korang akan perasan yang aku ada mengatakan yang aku buat bisnes kecil-kecillan right? Mesti sampai sekarang korang tertanya-tanya bisnes ape yang aku buat nie?HiHi

Rakan-rakan di twitter dan facebook aku kebanyakkannya sudah tahu. Cuma rakan blogger aku jew kot yang belum tahu lagi.. Haa, nielah aku nak habaq kat hampa semuaa.. *tetiba keluar bahasa utara. HaHa* 

Sebenarnya aku buat bisnes CRAFT.. Haa, tahu tak CRAFT tu apa? Yang tak tahu tu mehh tengok antara contoh-contoh CRAFT yang aku hasilakan. 100% handmade oke! 






Haa, ini baru sikit. Sebenarnya banyak lagi design CRAFT yang aku boleh buat. Design  ada, design    ada, design  ada, design  ada, design   ada, design  ada, design  ada, design  ada, design   ada, design  ada dan macam-macam design lagi laa.. *Haa, banyak tak  HiHi*

Alhamdulillah, setakat ini ramai juga yang buat tempahan. Kira laris jugaklah bende nie. Hee.. Haa, tak terlupa jugak aku juga menerima tempahan nama seperti di bawah:


Berminat? Singgahlah di EkaTikah Craft. Sedia menerima tempahan daripada pelanggan dengan harga yang berpatutan. 

Klik banner untuk ke EkaTikah Craft
Okelah. Kepada sesiapa yang berminat silalah inbox aku di

 tkah93@gmail.com 
atau
 di facebook aku sendiri EkaTikah
atau
 DM terus ke akaun twitter EkaTikah

OK. Byebye. 

P/s: Dalam proses menyiapkan brooch bunga kemboja. Nantikan kemunculannya. HeHe



 

5 comments:

EtySalbiah Abdurrasik said...

woww..dear..u a very talented..so,awesome..i'm glad to meet u..=)

Pink Lavender said...

wahh..
cute nyer..

follow kamu
jom follow makneng

jom ber biz dgn makneng...start dgn rm50 jerr..=)

nadia farhana said...

comelnye...

iDaMiKa_aKiMiDa said...

wah...lawanya.

nuyui a.k.a miss YUI said...

ololoo..comel3 semuanya..