Friday, October 4, 2013

Craft: Hand-Bouquet Handmade




Bunga Hand-Bouquet adalah bunga yang kian kali digunakan untuk majlis perkahwinan. Kiranya kalau tak ada, rasa seperti ada sesuatu yang tidak lengkap. Hee

Disebabkan perasaan ingin mencuba itu membuak-buak, diri ini membuat keputusan untuk mencuba sesuatu yang baru. Yes, ini merupakan cubaan pertama dan alhamdulillah, gambar di atas itulah hasilnya. 

Bunga hand-bouquet ini telah digunakan untuk salah satu reception wedding pada bulan Ogos yang lalu. Mendapat pujian bermula daripada si pengantin hinggalah pada para tetamu yang hadir. 




- model pinjam. hihi -

Jika ada yang berminat dengan hand-bouquet handmate daripada EkaTikah Craft atau mempunyai sebarang pertanyaan, bolehlah terus menghubungi:

No tel: 013-6494534
Email: tkah93@gmail.com

9 comments:

Dzureen Darwis said...

Wah comel lah, (: Buat lah lagi n upload gmbr, cantik tau

adrianna syaz said...

Cantik...tak payh bli bunga untuk buat hand bouquet

Kathy Rbain said...

wah..kreatif sis ni..

nuyui a.k.a miss YUI said...

mmg comel..akak mls giler buat skg..hihi

Yumida Huda said...

comel la
kreatif sgt

piqa da bajitos said...

gila kreatif !
nak !

FarhanahAdzlan said...

saya suka tengok craft2 nii lawaaaa comelll :)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

cantiknyerrrr

Cik Wan Awr said...

kreatif & lawa sangat.. pandai sis buat :)